Паста c курячою грудкою під вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Таке блюдо швидко зможе приготувати навіть початківець кулінар.
Обсмажте на олії курку і цибулю. Макарони відварити. Потім все перемішайте.
- Паста коротка - 400 грам (макарони пір'я, черепашки, бантики, ріжки, спіральки і т.П.)
- Куряче філе - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Крем 20% - 250 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Прованські трави - За смаком
Продукти для приготування пасти з курячою грудкою перед вами. Ну і, звичайно, знадобляться будь-які макарони з пшениці твердих сортів.
Куряче філе потрібно вимити й обсушити.
Філе наріжте шматочками.
Цибуля ріпчаста очистіть, помийте і дрібно наріжте кубиками.
Розігрійте сковороду. Налийте рослинне масло. Викладіть філе і цибулю, смажте, помішуючи, на середньому вогні до готовності (близько 20 хвилин).
Посолити, поперчити, додати спеції. Перемішати. Додати сметану (або вершки). Перемішати. Накрити кришкою. Довести до кипіння і зняти з вогню. Залишити під кришкою ще на 5-10 хвилин.
Налийте в каструлю воду, vskipyatite, солона вода. У киплячу воду опустіть макаронні вироби, перемішайте, наливати 2 немає. Ложки рослинної олії. Дайте закипіти, перемішайте. Варіть на середньому вогні до готовності, згідно з інструкцією (7-10 хвилин).
Відкиньте на друшляк готові макарони. Дайте воді стекти.
Викладіть пасту до курки. Добре перемішайте пасту з курячими грудками. Можна подавати до столу.
Паста c курячою грудкою під вершковим соусом готова! можна пробувати.