Паста з печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Паста з печінкою - відмінний ситний обід або вечерю. Виходить завжди дуже смачно і поживно! Спробуйте, сім'я точно оцінить нове блюдо гідно!
Паста з печінкою - це бюджетний варіант ситного і смачного обіду, який виходить просто чудовим. Особливо припаде до смаку рецепт тим, хто вважає за краще печінку в своєму раціоні. Пасту вибирайте з твердих сортів пшениці. Подавати до столу страву можна з гілочками свіжого базиліка, з овочами або разносолами.
- Спагеті - 100 грам
- Куряча печінка - 250 грам
- Морква - 80 грам
- Цибуля - 50 грам
- Крем - 100 грам
- Масло рослинне - 20 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Моркву і цибулю очистіть, сполосніть і просушіть. Після наріжте овочі невеликими шматочками.
Печінка промийте і просушіть, наріжте крупно.
У сковороді прогрійте масло, викладіть овочі, печінку, смажте 7-8 хвилин.
Через деякий час додайте в сковороду сметану. Гасіть печінку 3-4 хвилини, посипте сіллю і перцем.
Спагеті відварити відповідно до інструкції на упаковці. Викладіть пасту в тарілку.
Додайте до пасти печінку і подавайте блюдо до столу.
Смачного!