Паста з горбушей
(покроковий рецепт з фото)
Дуже красиве і смачне блюдо, яке підійде для звичайної вечері, так і на святковий стіл! Обсмажена горбуша подається до столу з пастою і ароматним вершковим соусом, prisиpannaya parmezanom.
До вашої уваги - класичний рецепт приготування пасти з горбушей.
Риба гаситься в вершковому соусі, окремо відварюється до готовності паста.
Блюдо подається до столу гарячим, присипане тертим пармезаном. Цілком підійде для святкової вечері. Хай щастить!
- Горбуші - 300 грам (філе)
- Макаронні вироби - 100 грам
- Вершки - 150 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Пармезан - 50 грам
- Петрушка - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Масло оливкове - 30 мілілітрів
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Ріжемо рибу порційними шматочками, видаляємо кістки. Поливаємо оливковою олією, солимо, перчимо і залишаємо маринуватися 15-20 хвилин.
Цибулю ріжемо півкільцями. Зелень і часник подрібнюємо.
Замариновану рибу обсмажуємо з двох сторін на сухій сковороді. За 3-4 хвилини на одну сторону.
Прибираємо рибу і обсмажуємо в соку, який вона виділила, цибуля і часник. Можна додати трохи оливкового масла. Обсмажуємо до золотистого.
У киплячій воді відваріть пасту до готовності. Потім воду злийте і залиште макарони в каструлі, під кришкою.
До цибулі вливаємо вершки, доводимо до кипіння.
Відразу ж додаємо на сковороду горбушу.
Додаємо подрібнену зелень, сіль і перець за смаком. Тушкуємо пару хвилин.
Перевертаємо горбушу і тушкуємо з іншого боку ще 2-3 хвилини.
Викладаємо на блюдо пасту.
Зверху кладемо рибу у вершковому соусі.
Присипаємо тертим пармезаном.
Смачного!