Рецепт «мімоза» з горбушей фото

«мімоза» з горбушей
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти
Рецепти для схуднення
На обід, На святковий стіл
Салати, Салат мімоза

Традиційний салатик російської кухні, який точно заслуговує вашої уваги, хочу запропонувати вам на замітку. Ситний, дуже яскравий і апетитний, безсумнівно смачний і нескладний у процесі.

Як і будь-які інші класичні страви, це представлено в самих різних варіаціях. Я хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати "мімозу" з горбушей консервованої. Смак рибки дуже ніжний, він чудово поєднується з овочами. Такий салатик можна подати не тільки на обід або вечерю, але і на святковий стіл.

  • Картопля - 3-4 штук
  • Морква - 3-4 штук
  • Яйце - 3 штуки
  • Консервована горбуша - 2 штуки (баночки)
  • Сіль і майонез - За смаком
  • Вершкове масло - 60 грам
2. Остудіть і очистіть картопля, морква, яйця.
4. Консервовану горбушу викладіть в мисочку і розімніть вилкою.
6. Зверху натріть на тертці заморожене вершкове масло.
8. Викладіть у форму і розрівняйте.
10. Усе, салатик готовий. Перед подачею його на пару годин потрібно відправити в холодильник.
Смачного!

Схожі рецепти