«мімоза» з горбушей
(покроковий рецепт з фото)
Традиційний салатик російської кухні, який точно заслуговує вашої уваги, хочу запропонувати вам на замітку. Ситний, дуже яскравий і апетитний, безсумнівно смачний і нескладний у процесі.
Як і будь-які інші класичні страви, це представлено в самих різних варіаціях. Я хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати "мімозу" з горбушей консервованої. Смак рибки дуже ніжний, він чудово поєднується з овочами. Такий салатик можна подати не тільки на обід або вечерю, але і на святковий стіл.
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 3-4 штук
- Яйце - 3 штуки
- Консервована горбуша - 2 штуки (баночки)
- Сіль і майонез - За смаком
- Вершкове масло - 60 грам
2. Остудіть і очистіть картопля, морква, яйця.
4. Консервовану горбушу викладіть в мисочку і розімніть вилкою.
6. Зверху натріть на тертці заморожене вершкове масло.
8. Викладіть у форму і розрівняйте.
10. Усе, салатик готовий. Перед подачею його на пару годин потрібно відправити в холодильник.
Смачного!
Смачного!