Салат «мімоза» (класичний варіант з горбушей)
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання овочів і консервованої рибки - це смачно, ситно і зовсім нескладно. Шукайте класний рецепт для свята? Я розповім, як приготувати салат "мімоза" класичний варіант з горбушей.
Насправді, цей салатик чудово підійде навіть на кожен день. Найголовніше - це добре промащувати майонезом шари і дати йому просочитися перед подачею. Якщо у вашій кулінарній скарбничці ще немає такого рецепта, запам'ятовуйте!
- Картопля - 3 штуки
- Горбуша консервована - 1 штука (баночка)
- Морква - 1 штука
- Яйце - 4 штуки
- Сіль і майонез - За смаком
1
Вимийте моркву і картоплю, залийте водою і поставте на вогонь. Після закипання зменшіть вогонь до середнього і варіть до м'якості.
2
Окремо круто відваріть яйця, потім остудіть.
3
Овочі та яйця очистіть і натріть на тертці, білки відокремивши від жовтків.
4
Рибку розімніть вилкою з додаванням майонезу. При бажанні можна подрібнити цибулину.
5
На тарілку для подачі викладіть картоплю, розрівняйте. Додати сіль за смаком, змастіть майонезом.
6
Далі викладайте рибу, морква, білки і жовтки. Кожен шар, крім верхнього, промажьте майонезом і за смаком посоліть.
7
На годину-дві відправте "мімозу" в холодильник і можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!