Рецепт Варення з малини (класичний варіант на зиму) фото

Варення з малини (класичний варіант на зиму)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Малина
Літні
Солодке , Заготовки , Варення
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ні для кого не секрет, що в період простудних захворювань чай з натуральним домашнім варенням допомагає швидкому одужанню. Пропоную вам зберегти літні вітаміни простим способом. Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Хочу розповісти, як приготувати варення з малини за класичним рецептом. Таке варення відмінно підійде для любителів нескладних в процесі заготовок. Відразу хочу сказати, що час варіння залежить від того, яку консистенцію ви хочете отримати. Сильно уварювали я особисто не рекомендую, але все залежить від ваших смакових уподобань.

  • Малина - 1 кілограм
  • Цукор - 1 кілограм
1
Ягоди вимийте, обсушити як слід і засипте цукром.
2
Перемішайте акуратно і поставте на вогонь.
3
Після закипання акуратно зніміть піну, зменшіть вогонь до мінімуму і млоїте варення, іноді помішуючи, до бажаної консистенції.
4
Паралельно варінні простерилизуйте баночки в духовці або на пару. Готове варення розлийте по банках, закатати і після охолодження зберігайте в темному прохолодному місці.

Схожі рецепти