«Олів'є» з горбушей
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо оригінальний варіант всіма улюбленого салату - "олів'є" з горбушей. Подавати рибну версію салату можна як зазвичай, підійде він на святковий стіл або повсякденний.
Салат виходить незрівнянним. Горбушу вибирайте якісну, смачну. Для заправки візьмемо майонез, бажано домашнього приготування. При бажанні цей салат можна подавати порційно, для кожного гостя. Результат сподобається всім, беріть рецепт на замітку.
- Горбуші - 150 грам (у власному соку)
- Картопля - 80 грам
- Морква - 70 грам
- Горошок - 70 грам (консервований)
- Огірки - 70 грам (свіжі)
- Яйця курячі - 2 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Свіжі огірки сполосніть, за бажанням почистіть і наріжте невеликими кубиками, додайте в салат.