Рецепт «Олів'є» з горбушей фото

«Олів'є» з горбушей
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Риба та морепродукти , Рибні консерви
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати , Салат олів'є
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Готуємо оригінальний варіант всіма улюбленого салату - "Олів'є" з горбушей. Подавати рибну версію салату можна як зазвичай, підійде він на святковий стіл або повсякденний.

Опис приготування:

Салат виходить незрівнянним. Горбушу вибирайте якісну, смачну. Для заправки візьмемо майонез, бажано домашнього приготування. При бажанні цей салат можна подавати порційно, для кожного гостя. Результат сподобається всім, беріть рецепт на замітку.

  • Горбуші - 150 грам (у власному соку)
  • Картопля - 80 грам
  • Морква - 70 грам
  • Горошок - 70 грам (консервований)
  • Огірки - 70 грам (свіжі)
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
& Quot; Олів'є
Підготуйте всі інгредієнти.
& Quot; Олів'є
Варені картоплю та яйця наріжте невеликими кубиками і складіть відразу в салатник.
& Quot; Олів'є
Свіжі огірки сполосніть, за бажанням почистіть і наріжте невеликими кубиками, додайте в салат.
& Quot; Олів'є
Варену моркву наріжте невеликими кубиками, додайте в салат до решти інгредієнтів.
& Quot; Олів'є
Додайте до овочів рибу і горошок.
& Quot; Олів'є
Сіль і перець використовуйте за смаком. Перемішайте все і подавайте олів'є до столу.
& Quot; Олів'є
Смачного!

Схожі рецепти