«Олів'є» з горбушей
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.
Готуємо оригінальний варіант всіма улюбленого салату - "Олів'є" з горбушей. Подавати рибну версію салату можна як зазвичай, підійде він на святковий стіл або повсякденний.
Опис приготування:
Салат виходить незрівнянним. Горбушу вибирайте якісну, смачну. Для заправки візьмемо майонез, бажано домашнього приготування. При бажанні цей салат можна подавати порційно, для кожного гостя. Результат сподобається всім, беріть рецепт на замітку.
- Горбуші - 150 грам (у власному соку)
- Картопля - 80 грам
- Морква - 70 грам
- Горошок - 70 грам (консервований)
- Огірки - 70 грам (свіжі)
- Яйця курячі - 2 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Варені картоплю та яйця наріжте невеликими кубиками і складіть відразу в салатник.
Свіжі огірки сполосніть, за бажанням почистіть і наріжте невеликими кубиками, додайте в салат.
Варену моркву наріжте невеликими кубиками, додайте в салат до решти інгредієнтів.
Додайте до овочів рибу і горошок.
Сіль і перець використовуйте за смаком. Перемішайте все і подавайте олів'є до столу.
Смачного!