Рецепт Паштет зі скумбрії фото

Паштет зі скумбрії
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Бутерброди
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Приголомшлива закуска на будь-який святковий або обідній стіл, який побалує смаки кожного гостя. Робиться такий паштет зі скумбрії в домашніх умовах максимально просто і швидко.

Опис приготування:

Незвичайні бутерброди можна приготувати на основі паштету з копченої скумбрії. Погодьтеся, незвичайне рішення, але результат того вартий. Рибу можна взяти вже готову і пропустити м'ясо в блендері, додавши лимонний сік і плавлений сир. При подачі можна прикрасити зеленню петрушки.

  • Скумбрія копчена - 1 штука
  • Плавлений сир - 100 грам
  • Зелень петрушки - 30 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Готові формочки з тіста - 8 штук
паштет зі скумбрії - фото крок 1
1. Для приготування цієї страви нам знадобиться сучасна техніка. Можна використовувати блендер або кухонний комбайн.
паштет зі скумбрії - фото крок 2
2. Якщо готуєте скумбрію самостійно - прекрасно, А якщо ні - можна взяти вже готову копчену рибу.
паштет зі скумбрії - фото крок 3
3. Чистимо рибу і ретельно відділяємо її від кісток. Нарізаємо філе і готуємо для подрібнення блендером.
паштет зі скумбрії - фото крок 4
4. При збиванні поступово додаємо плавлений сир і видавлюємо сік лимона. Маса повинна вийти однорідною.
паштет зі скумбрії - фото крок 5
5. Оформити можна по-різному - вирішила здивувати всіх незвичайними кошиками з тіста. Можна робити канапе або бутерброди - як забажаєте. Такий паштет зі скумбрії в домашніх умовах виходить дуже смачний і ніжний.

Схожі рецепти