Паштет зі скумбрії
(покроковий рецепт з фото)
Приголомшлива закуска на будь-який святковий або обідній стіл, який побалує смаки кожного гостя. Робиться такий паштет зі скумбрії в домашніх умовах максимально просто і швидко.
Незвичайні бутерброди можна приготувати на основі паштету з копченої скумбрії. Погодьтеся, незвичайне рішення, але результат того вартий. Рибу можна взяти вже готову і пропустити м'ясо в блендері, додавши лимонний сік і плавлений сир. При подачі можна прикрасити зеленню петрушки.
- Скумбрія копчена - 1 штука
- Плавлений сир - 100 грам
- Зелень петрушки - 30 грам
- Лимон - 1 штука
- Готові формочки з тіста - 8 штук
1. Для приготування цієї страви нам знадобиться сучасна техніка. Можна використовувати блендер або кухонний комбайн.
2. Якщо готуєте скумбрію самостійно - прекрасно, А якщо ні - можна взяти вже готову копчену рибу.
3. Чистимо рибу і ретельно відділяємо її від кісток. Нарізаємо філе і готуємо для подрібнення блендером.
4. При збиванні поступово додаємо плавлений сир і видавлюємо сік лимона. Маса повинна вийти однорідною.
5. Оформити можна по-різному - вирішила здивувати всіх незвичайними кошиками з тіста. Можна робити канапе або бутерброди - як забажаєте. Такий паштет зі скумбрії в домашніх умовах виходить дуже смачний і ніжний.