Рецепт Паштет з курячої печінки фото

Паштет з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Птах, Курка, Куряча печінка
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл, На сніданок
Паштети

Ніжний паштет з курячої печінки готується протягом тридцяти хвилин. Підготуйте потужний блендер і все свіжу курячу печінку.

Паштет з курячої печінки можна використовувати для бутербродів. Або подавати з тостами і крекерами. Ще дуже раджу намазати паштет з курячої печінки на свіжий м'який багет - виходить приголомшлива закуска! Рецепт паштету з курячої печінки таїть маленький секрет - коньяк. Який надає паштету якусь родзинку, роблячи його оригінальним. Спробуйте.

  • Куряча печінка - 600 грам
  • Коньяк - 50 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Гілочка чебрецю - 1 штука
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - За смаком
паштет з курячої печінки - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Гарненько помийте печінку і очистіть від прожилок.
паштет з курячої печінки - фото крок 2
Четвертинками наріжте ріпчасту цибулю.
паштет з курячої печінки - фото крок 3
Разом з гілочкою чебрецю тушкуйте цибулю.
паштет з курячої печінки - фото крок 4
Коли цибуля стане м'яким, додайте до нього курячу печінку, нарізану невеликими шматочками.
паштет з курячої печінки - фото крок 5
Подрібніть в блендері курячу печінку з цибулею.
паштет з курячої печінки - фото крок 6
Додайте коньяк, вершкове масло, сіль і перець. Збийте блендером ще раз.
паштет з курячої печінки - фото крок 7
Готовий паштет з курячої печінки подавайте, прикрасивши зеленню.

Схожі рецепти