Рецепт Паштет з качки з чорносливом фото

Паштет з качки з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо , Субпродукти , Птах , Качка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Паштети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім вам паштет з качки з чорносливом. Дуже незвичайного приготування, смачний і ароматний. Спробуйте.

Опис приготування:

Рецепт пагтета з утри з чорносливом простий, готується паштет в кілька кроків. Виходить дуже смачним. Паштет з качки з чорносливом здивує ваших гостей. Відмінна закуска до святкового столу. Гілочки чебрецю роблять паштет з качки з чорносливом ароматним! Виділіть годину на приготування цього приголомшливого паштету.

  • Качина печінка - 650 грам
  • Utinoe файл - 750 грам
  • Чорнослив - 10 штук
  • Жменя фісташок - 1 штука
  • Вершки - 150 мілілітрів(20%)
  • Яйце - 2 штуки
  • Бекон - 200 грам
  • Гілочки чебрецю - 5-6 штук
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
паштет з качки з чорносливом - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
паштет з качки з чорносливом - фото крок 2
Подрібніть качине філе, в блендері або м'ясорубці.
паштет з качки з чорносливом - фото крок 3
У воді розм'якшіть фісташки і чорнослив в гарячій кип'яченій воді.
паштет з качки з чорносливом - фото крок 4
Качину печінку наріжте маленькими шматочками. Порубати дрібно фісташки і чорнослив. Змішайте в чашці качину печінку, філе, фісташки і чорнослив. Додати сіль, поперчіть.
паштет з качки з чорносливом - фото крок 5
Викладіть масу в форму для випікання і накрийте тонко нарізаним беконом. Зверху покладіть гілочки чебрецю.
паштет з качки з чорносливом - фото крок 6
Накрийте фольгою. Випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці близько 1 годину.
паштет з качки з чорносливом - фото крок 7
Подавати паштет з качки з чорносливом можна і гарячим і холодним. Смачного.

Схожі рецепти