Паштет з качки з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам паштет з качки з чорносливом. Дуже незвичайного приготування, смачний і ароматний. Спробуйте.
Рецепт пагтета з утри з чорносливом простий, готується паштет в кілька кроків. Виходить дуже смачним. Паштет з качки з чорносливом здивує ваших гостей. Відмінна закуска до святкового столу. Гілочки чебрецю роблять паштет з качки з чорносливом ароматним! Виділіть годину на приготування цього приголомшливого паштету.
- Качина печінка - 650 грам
- Utinoe файл - 750 грам
- Чорнослив - 10 штук
- Жменя фісташок - 1 штука
- Вершки - 150 мілілітрів(20%)
- Яйце - 2 штуки
- Бекон - 200 грам
- Гілочки чебрецю - 5-6 штук
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Подрібніть качине філе, в блендері або м'ясорубці.
У воді розм'якшіть фісташки і чорнослив в гарячій кип'яченій воді.
Качину печінку наріжте маленькими шматочками. Порубати дрібно фісташки і чорнослив. Змішайте в чашці качину печінку, філе, фісташки і чорнослив. Додати сіль, поперчіть.
Викладіть масу в форму для випікання і накрийте тонко нарізаним беконом. Зверху покладіть гілочки чебрецю.
Накрийте фольгою. Випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці близько 1 годину.
Подавати паштет з качки з чорносливом можна і гарячим і холодним. Смачного.