Паштет з качки з апельсинами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт паштету з утркі з апельсинами я вичитала в журналі. Використовується і апельсиновий сік і апельсинова цедра. Спробуйте.
Качиний паштет з апельсинами неймовірно смачний! готується просто, на качиний паштет з апельсинами йде близько 30 хвилин. Подавйате качиний паштет з тостами або м'яким свіжим багетом. Прикрашайте зеленню. Смачного.
- Качина печінка - 500 грам
- Вершкове масло - 250 грам
- Апельсин - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
Помийте апельсин. Вичавіть сік і на дрібній тертці натріть апельсинову цедру.
Помийте і назрежьте на маленькі шматочки.
Ріпчасту цибулю почистіть і наріжте.
Тушкуйте до готовності печінки ріпчасту цибулю і качину печінку.
Потім додайте до печінки апельсинові сік і цедру. Додати сіль, поперчіть.
Готову качину печінку збийте в блендері, додайте вершкове масло і перемішайте. У вас вийшов качиний паштет з апельсинами.