Паштет з індичої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Як відомо, не всі люблять печінку, тим більше діти. Але паштет з індичої печінки відмінно підійде для бутербродів на сніданок. Це не тільки корисно, але і смачно. Діти їдять із задоволенням.
Сьогодні пропоную вам подивитися, як приготувати паштет з індичої печінки. Це дуже простий рецепт. Паштет можна нарізати шматочками або намазати на хліб і прикрасити зеленню. Так можна подавати паштет на стіл. Ви можете експериментувати з різними спеціями: мускатний горіх, прованські трави та інші. Рецепт паштету з индюшиной печінки не вкраде у вас багато часу.
Смачного! І хорошого дня!
- Ідюшіная печінку - 1 кілограм
- Молоко - 60 мілілітрів
- Вершкове масло - 100 грам
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Цибуля - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Петрушка - 1 За смаком
- Базилік - 1 За смаком
Для початку розігрійте рослинне масло в сковороді. Крупно наріжте цибулю і моркву і відправте гаситися.
Заздалегідь потрібно почистити печінку і відправити гаситися до овочів.
Додайте петрушку і базилік. Гасіть до готовності м'яса (близько 30 хвилин).
Подрібніть все блендером. Якщо блендера немає, то можна пропустити все кілька разів через м'ясорубку. Додайте молоко, вершкове масло, сіль, перець і перемішайте.
Покладіть паштет в форму і залиште остигати.