Рецепт Паштет з індичої печінки фото

Паштет з індичої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Молочні продукти , Птах , Молоко , Печінка індички
Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Паштети
Кількість порцій: 10
Час приготування: 40 хв.

Як відомо, не всі люблять печінку, тим більше діти. Але паштет з індичої печінки відмінно підійде для бутербродів на сніданок. Це не тільки корисно, але і смачно. Діти їдять із задоволенням.

Опис приготування:

Сьогодні пропоную вам подивитися, як приготувати паштет з індичої печінки. Це дуже простий рецепт. Паштет можна нарізати шматочками або намазати на хліб і прикрасити зеленню. Так можна подавати паштет на стіл. Ви можете експериментувати з різними спеціями: мускатний горіх, прованські трави та інші. Рецепт паштету з индюшиной печінки не вкраде у вас багато часу.

Смачного! І хорошого дня!

  • Ідюшіная печінку - 1 кілограм
  • Молоко - 60 мілілітрів
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Цибуля - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
  • Петрушка - 1 За смаком
  • Базилік - 1 За смаком
паштет з індичої печінки - фото крок 1
Для початку розігрійте рослинне масло в сковороді. Крупно наріжте цибулю і моркву і відправте гаситися.
паштет з індичої печінки - фото крок 2
Заздалегідь потрібно почистити печінку і відправити гаситися до овочів.
паштет з індичої печінки - фото крок 3
Додайте петрушку і базилік. Гасіть до готовності м'яса (близько 30 хвилин).
паштет з індичої печінки - фото крок 4
Подрібніть все блендером. Якщо блендера немає, то можна пропустити все кілька разів через м'ясорубку. Додайте молоко, вершкове масло, сіль, перець і перемішайте.
паштет з індичої печінки - фото крок 5
Покладіть паштет в форму і залиште остигати.

Схожі рецепти