Рецепт Паштет з буряка фото

Паштет з буряка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На полуденок
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 15 хв.

Простий паштет, який легко можна зробити не тільки повсякденним блюдом, але і святкової закускою, додавши в нього нові інгредієнти, наприклад, рибну ікру або чорнослив, часник або курагу.

Опис приготування:

Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати"Паштет з буряка" . Паштет з доступних продуктів, які є в кожному холодильнику, але зробити ще більш святковим можна, додавши волоські горіхи, чорнослив або часник, копчене м'ясо і так далі. Подати його можна в розеточка або в тарталетках, прикрасивши зверху рибною ікрою або шматочком рибки солоної, вони відмінно гармонують з буряком. Хай щастить!

  • Варений буряк - 330 грам
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки
  • Соєвий соус - 1-2 Ст. Ложок
  • Варена яєчний жовток - 2 штуки
  • Бринза - 60 грам
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок (для смаження цибулі)
паштет з буряка - фото крок 1
1. Підготуйте продукти: відваріть буряк і яйця, остудіть, очистіть. Цілі яйця не знадобляться, тільки жовтки.
паштет з буряка - фото крок 2
2. Очистіть цибулю, сполосніть під холодною водою. Поріжте тонко півкільцями, обсмажте на олії до м'якості, солити не потрібно.
паштет з буряка - фото крок 3
3. Варений буряк поріжте зручними для чопера шматочками, додайте жовтки, бринзу. Подрібніть.
паштет з буряка - фото крок 4
4. Коли цибуля буде готовий, влийте пару ложок соєвого соусу, протушкувати хвилинку і зніміть цибулю.
паштет з буряка - фото крок 5
5. З'єднайте бурякову масу з цибулею, перемішайте, відкоригуйте на сіль-перець.
паштет з буряка - фото крок 6
6. Паштет готовий. Зберігайте в холодильнику під кришкою.
паштет з буряка - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти