Паштет з буряка
(покроковий рецепт з фото)
Простий паштет, який легко можна зробити не тільки повсякденним блюдом, але і святкової закускою, додавши в нього нові інгредієнти, наприклад, рибну ікру або чорнослив, часник або курагу.
Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати "паштет з буряка" . Паштет з доступних продуктів, які є в кожному холодильнику, але зробити ще більш святковим можна, додавши волоські горіхи, чорнослив або часник, копчене м'ясо і так далі. Подати його можна в розеточка або в тарталетках, прикрасивши зверху рибною ікрою або шматочком рибки солоної, вони відмінно гармонують з буряком. Хай щастить!
- Варений буряк - 330 грам
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Соєвий соус - 1-2 Ст. Ложок
- Варена яєчний жовток - 2 штуки
- Бринза - 60 грам
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок (для смаження цибулі)
1. Підготуйте продукти: відваріть буряк і яйця, остудіть, очистіть. Цілі яйця не знадобляться, тільки жовтки.
2. Очистіть цибулю, сполосніть під холодною водою. Поріжте тонко півкільцями, обсмажте на олії до м'якості, солити не потрібно.
3. Варений буряк поріжте зручними для чопера шматочками, додайте жовтки, бринзу. Подрібніть.
4. Коли цибуля буде готовий, влийте пару ложок соєвого соусу, протушкувати хвилинку і зніміть цибулю.
5. З'єднайте бурякову масу з цибулею, перемішайте, відкоригуйте на сіль-перець.
6. Паштет готовий. Зберігайте в холодильнику під кришкою.
7. Смачного!