Борщ з маринованого буряка
(покроковий рецепт з фото)
Хоча борщ вважається класичним супом для нашої країни, і його рецептура відома багатьом, але це не означає, що все його варять однаково, використовуючи одні й ті ж інгредієнти. Пропоную холодний варіант.
Тим більше, що можна спробувати щось нове, коли змінюється сезон і хочеться не гарячого, а холодного. Наприклад, я дізналася про те, як приготувати борщ з маринованого буряка. Цей легкий літній суп робиться за типом окрошки. На природі або в городі він буде дуже до речі, щоб вгамувати голод.
- Буряк маринований - 450 мілілітрів
- Картопля - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Огірок свіжий - 1 штука
- Огірок маринований - 3 штуки
- Редис - 3 штуки
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Оцет 9% - За смаком
- Естімейт / йогурт / кефір - За смаком
Заздалегідь зваріть яйця круто. Картопля помийте, відваріть в мундирі і охолодіть. Ці продукти почистіть.
Огірок з редискою і перцем помийте. Потім наріжте їх кубиками разом з картоплею, яйцями і маринованими огірками. Зелень промийте і дрібно порубати.
Змішайте всі нарізані інгредієнти. Приправити сіллю. Потім додайте буряк разом з маринадом з банки.
Для заправки влийте до продуктів холодну воду або охолоджені молочні продукти, а також оцет. Прикрасьте все вареним яйцем. Смачного!