Рецепт Борщ з маринованого буряка фото

Борщ з маринованого буряка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , Корисний обід
Супи , Холодні супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Хоча борщ вважається класичним супом для нашої країни, і його рецептура відома багатьом, але це не означає, що все його варять однаково, використовуючи одні й ті ж інгредієнти. Пропоную холодний варіант.

Опис приготування:

Тим більше, що можна спробувати щось нове, коли змінюється сезон і хочеться не гарячого, а холодного. Наприклад, я дізналася про те, як приготувати борщ з маринованого буряка. Цей легкий літній суп робиться за типом окрошки. На природі або в городі він буде дуже до речі, щоб вгамувати голод.

  • Буряк маринований - 450 мілілітрів
  • Картопля - 2 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Огірок свіжий - 1 штука
  • Огірок маринований - 3 штуки
  • Редис - 3 штуки
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Оцет 9% - За смаком
  • Естімейт / йогурт / кефір - За смаком
борщ з маринованого буряка - фото крок 1
Заздалегідь зваріть яйця круто. Картопля помийте, відваріть в мундирі і охолодіть. Ці продукти почистіть.
борщ з маринованого буряка - фото крок 2
Огірок з редискою і перцем помийте. Потім наріжте їх кубиками разом з картоплею, яйцями і маринованими огірками. Зелень промийте і дрібно порубати.
борщ з маринованого буряка - фото крок 3
Змішайте всі нарізані інгредієнти. Приправити сіллю. Потім додайте буряк разом з маринадом з банки.
борщ з маринованого буряка - фото крок 4
Для заправки влийте до продуктів холодну воду або охолоджені молочні продукти, а також оцет. Прикрасьте все вареним яйцем. Смачного!

Схожі рецепти