Борщ з вареного буряка
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям перших страв! Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати борщ з вареного буряка. Блюдо готується дуже просто, а результат точно зможе вас приємно здивувати. Приступаємо!
Готовий борщ потрібно подавати з салом, чорним хлібом і часником. Такий борщ економить ваш час і не вимагає багато зусиль. Блюдо виходить ситним, наваристим і дуже смачним. Обов'язково спробуйте приготувати його будинку і ви залишитеся задоволені.
- Варений буряк - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Вода - 1, 5 L
- Сіль, перець - по 1 Щіпка
- Холодець - 400 грам
- Оцет 9% - 1 Чайна ложка
- Крем, морква по-корейськи - по 100 Грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
1
Насамперед чистимо цибулю і картоплю. Буряк відварюємо до повної готовності.
2
У каструлю налийте воду і доведіть до кипіння. Потім відразу ж додаємо холодець.
3
Готову буряк натираємо на тертці, заливаємо водою, з'єднаної з оцтом. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на сковороді.
4
Як тільки вода з холодцем закипить, додайте картоплю, обсмажену цибулю, морква. Також не забуваємо про приправи.
5
Варіть борщ до готовнос картоплі.
6
Подавайте суп зі сметаною і чорним хлібом. Смачного!