Салат з вареного буряка і яєць
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і швидкий в приготуванні салат можна приготувати зі звичайної буряка і курячих яєць. Зелена цибуля додасть йому свіжу, pikantnuyu notku, а соковитість подарує майонез, можливо - часниковий.
Соковитий буряковий салат стане ще ароматні, якщо ви приготуєте його заздалегідь, щоб він просочитися ароматом зеленої цибулі. Подавати таку страву можна як в обід, так і на вечерю з будь-яким гарніром або без нього як самостійну страву.
- Буряк - 2 штуки (відварна)
- Куряче яйце - 3 штуки (відварне)
- Цибуля зелена - 0, 5 пучка
- Майонез - 2 Ст. Ложки (будь-якої жирності)
- Сіль - 2 щіпки
Підготуйте зазначені інгредієнти. Буряк і курячі яйця відваріть заздалегідь і остудіть.
Відварені курячі яйця очистіть від шкаралупи, промийте у воді і наріжте дрібними кубиками. Висипати нарізку в глибоку тарілку або миску.
Відварну буряк очистіть від шкірки, промийте і наріжте таким же чином, як і курячі яйця. Висипати бурякову нарізку в ємність.
Промийте зелену цибулю, струсіть з зелені зайву вологу і подрібніть. Додайте в ємність до решти інгредієнтів.
Всипте сіль, викладіть майонез будь-якої жирності. Можна використовувати часниковий майонез - він додасть страві пікантний смак. Акуратно перемішайте всі інгредієнти.
Викладіть салат з буряка і яєць на тарілку або в креманку, подайте його до столу прикрасивши свіжою зеленню. Блюдо буде набагато смачніше, якщо ви дасте йому просочитися цибульним ароматом на холоді приблизно 1 час.