Салат з вареного буряка з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Любіть легкі, апетитні і нетрадиційні салатики? Тоді зверніть увагу на цей класний рецепт, який я настійно рекомендую додати в вашу кулінарну скарбничку. Яскраво, смачно і корисно.
Поспішаю поділитися з вами своїм способом, як приготувати салат з вареного буряка з сиром. Особливо це блюдо припаде до смаку тим, хто любить корисні перекуси. В даному випадку використовується козячий сир, але можна взяти і будь-який інший. Чим більше різноманітної зелені ви покладете в якості подушки, тим смачніше вийде салатик. Заправити блюдо можна як оливковою олією, так і сметаною, наприклад.
- Буряк - 2-3 штук
- Сир - 200-250 грам
- Рукола - 1 пучок
- Зелень - 1 пучок (цибуля, кріп, петрушка)
- Сіль - За смаком
- Горішки - За смаком (або насіння)
- Оливкова олія - За смаком( або крем)
1. Вимийте буряк і поставте варити до м'якості. Найкраще зробити це заздалегідь.
2. Готову буряк остудіть, очистіть і наріжте кубиками.
3. Rukkolu (або мікс-салат) вимийте і висушіть як слід.
4. Подрібніть трохи і викладіть в салатник.
5. Туди ж додайте зелену цибулю.
6. А також петрушку, кріп і будь-яку іншу зелень за смаком.
7. Сир наріжте кубиками.
8. Додайте в салатник.
9. За смаком посоліть і акуратно перемішайте. Можна додати жменю горішків або насіння. Безпосередньо перед подачею заправте маслом або сметаною. Смачного!