Рецепт Пасха проста фото

Пасха проста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха
Випічка
Кількість порцій: 10
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Цей рецепт простий, але при цьому дає можливість поласувати справжніми домашніми великодніми пасками - ніжними, смачними і ароматними.

Опис приготування:

Нижче - рецепт простий паски. Я знаю, що в Росії цю випічку називають"паску" , однак у нас на Україні зазвичай її називають"паскою" . Втім, яка різниця, як назвати - головне, що ми знаємо, про що йде язик А називати кожен має право як він звик.

Отже, рецепт:

1. Дріжджі розтерти з 250 грамами добре теплого молока. Залишити в теплому місці.

2. Збити яйця з цукром до піни. У масу додати сметану, решту молока (тепле), підійшли дріжджі, ретельно перемішати і залишити масу на 3-4 годину.

3. Додати горілку, розтоплені жири, ванілін, родзинки, перемішати. Додаючи порціями борошно, замісити тісто. Залишити його на 2 години грати в теплому місці. Спостерігати, щоб не втекло. Збивати при потребі.

4. Розкласти по формах - не більше третини обсягу форми. Дати підійти в формі 10-15 хвилин. Випікати 40 хвилин при температурі 180 градусів. Прикрасити за бажанням - глазур'ю і посипанням.

Готово! Зі святом! Христос воскрес!


  • Молоко - 0, 5 L
  • Маргарин - 150 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Яйця - 7 штук
  • Крем - 200 грам
  • Цукор - 600 грам
  • Горілка - 100 грам
  • Дріжджі - 90-100 грам
  • Родзинки - 100 грам
  • Ванілін - 1 штука (пакетик)
  • Мука - 800-1000 грам
Нижче - рецепт простий паски. Я знаю, що в Росії цю випічку називають"паску" , однак у нас на Україні зазвичай її називають"паскою" . Втім, яка різниця, як назвати - головне, що ми знаємо, про що йде язик А називати кожен має право як він звик.

Отже, рецепт:

1. Дріжджі розтерти з 250 грамами добре теплого молока. Залишити в теплому місці.

2. Збити яйця з цукром до піни. У масу додати сметану, решту молока (тепле), підійшли дріжджі, ретельно перемішати і залишити масу на 3-4 годину.

3. Додати горілку, розтоплені жири, ванілін, родзинки, перемішати. Додаючи порціями борошно, замісити тісто. Залишити його на 2 години грати в теплому місці. Спостерігати, щоб не втекло. Збивати при потребі.

4. Розкласти по формах - не більше третини обсягу форми. Дати підійти в формі 10-15 хвилин. Випікати 40 хвилин при температурі 180 градусів. Прикрасити за бажанням - глазур'ю і посипанням.

Готово! Зі святом! Христос воскрес!

Схожі рецепти