«паркет» зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви відносите себе до любителів м'яса, тоді неодмінно повинні взяти на замітку цей рецепт. Я розповім, як приготувати "паркет" зі свинини. Такого смачного і соковитого м'яса ви точно ще не їли:)
Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що всередину рулету можна при бажанні також покласти фарш, крім спецій. Подавати до столу страву потрібно нарізавши великими шматочками, доповнивши соусом або гарніром за смаком. Чудовий варіант не тільки на кожен день, але і для свята.
- Свинячий пліч з шкірою - 1 штука
- Голівка часнику - 1 штука
- Розмарин і фенхель - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
2. Щедро посоліть і поперчіть. Додайте за смаком розмарин, фенхель і часник цілими зубчиками.
4. Надішліть свинину в розігріту до 180 градусів духовку. Вниз для регулювання деко з гарячою водою. Запікайте близько 2 годин.