Рецепт Пангасіус в тесті фото

Пангасіус в тесті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Пангасіус , Листкове тісто
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Страви в тесті
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Рибу можна не тільки смажити або просто запікати, але і готувати її в тесті. Показую і розповідаю простий рецепт ароматного і ситного пангасіуса в тесті! А ви запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Вперше пригостили таким блюдом в гостях, мені дуже сподобалося. До того ж, готується дуже просто. Для приготування пангасіуса в тесті нам знадобиться два філе. Разморозьте їх попередньо, я ще вздовж розріжу на дві частини. Листкове тісто беру готове, воно нічим не гірше, зато мороки меньше. Дивимося далі рецепт, як приготувати пангасіуса в тесті.

  • Пангасіус - 2 штуки
  • Листкове тісто - 300 грам
  • "сир Брі" - 50 грам
  • Спеції - За смаком
пангасіус в тесті - фото крок 1
Testo частка на 4 частини. Рибу солимо і перчимо, можна трохи розмарину додати. Викладаємо рибу на тісто (можна злегка змастити його вершковим маслом).
пангасіус в тесті - фото крок 2
Зверху - по шматочку сиру.
пангасіус в тесті - фото крок 3
Щільно філе в тісто загортаємо. Викладаємо на деко, зверху робимо надрізи.
пангасіус в тесті - фото крок 4
Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20-25.
Готового пангасіуса в тесті можна подавати зі сметаною. Смачного!

Схожі рецепти