Пангасіус в тесті
(покроковий рецепт з фото)
Рибу можна не тільки смажити або просто запікати, але і готувати її в тесті. Показую і розповідаю простий рецепт ароматного і ситного пангасіуса в тесті! А ви запам'ятовуйте!
Вперше пригостили таким блюдом в гостях, мені дуже сподобалося. До того ж, готується дуже просто. Для приготування пангасіуса в тесті нам знадобиться два філе. Разморозьте їх попередньо, я ще вздовж розріжу на дві частини. Листкове тісто беру готове, воно нічим не гірше, зато мороки меньше. Дивимося далі рецепт, як приготувати пангасіуса в тесті.
- Пангасіус - 2 штуки
- Листкове тісто - 300 грам
- "сир Брі" - 50 грам
- Спеції - За смаком
Testo частка на 4 частини. Рибу солимо і перчимо, можна трохи розмарину додати. Викладаємо рибу на тісто (можна злегка змастити його вершковим маслом).
Зверху - по шматочку сиру.
Щільно філе в тісто загортаємо. Викладаємо на деко, зверху робимо надрізи.
Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20-25.
Готового пангасіуса в тесті можна подавати зі сметаною. Смачного!
Готового пангасіуса в тесті можна подавати зі сметаною. Смачного!