Пангасіус Маринований
(покроковий рецепт з фото)
Для багатьох шашлик асоціюється з літом і природою. Щоб змінити це переконання, я розповім вам, як приготувати маринований пангасіус так, щоб навіть м'ясоїди взяли на озброєння цей рецепт.
Ця прісноводна риба неймовірно корисна і смачна, A маринований пангасіус, смажений на багатті, припаде до смаку навіть найвибагливішим м'ясоїдам. Особливо такий рецепт стане доречним під час посту, а рибка стане чудовою альтернативою шашликів та інших м'ясних страв. Філе цієї риби багате мікроелементами і вітамінами груп В, А, РР, Е і С.
- Пангасіус - 1 штук
- Лимон - 1 штук
- Сіль і спеції - За смаком
1. Замариновану таким способом рибку можна не тільки готувати на багатті, але запікати і навіть смажити. У мене був пангасіус, приголомшливо смачна риба, яку відносять до дієтичних. Для початку рибу потрібно очистити і ретельно помити.
2. Беремо лимон і видавлюємо з нього сік, це буде основа нашого маринаду. Додаємо до соку сіль і спеції за смаком. Тим часом нарізаємо пангасіус на частини.
3. Змішуємо рибу з маринадом і даємо їй постояти близько 20 хвилин (мінімум), щоб вона добре промаринувалося.
4. Тепер рибу можна відправляти на решітку. Такий маринований пангасіус, смажений на багатті або грилі, стане чудовою альтернативою "неправильним" жирних страв, до яких багато так звикли. Раджу спробувати приготувати рибку за цим рецептом. Ви зрозумієте, що і здорова і корисна їжа може бути надзвичайно смачною.