Пангасіус на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Не тільки м'ясо може бути апетитним і смачним на грилі. Рецепт пангасіуса на грилі допоможе вам в цьому переконатися.
Цей рецепт універсальний для мангала, гриля або багаття. Для приготування пангасіуса на грилі знадобиться свіжа риба, невеликі лайми (можете лимони взяти). Я беру стандартну рибну приправу. Приготована на свіжому повітрі рибка виходить ароматною і дуже смачною. Подаю її зі свіжими овочами, можна ще з оливками і зеленню.
- Пангасіус - 1, 5 кілограма
- Вапно - 3 штуки
- Приправи для риби - За смаком
Лайм ріжемо кільцями. Рибу промийте, гарненько посоліть, додайте приправи для риби. Викладаємо на решітку, порізані кружальцями лайми зверху.
Розводимо багаття, риба поки може маринуватися в спеціях. Смажити краще на вугіллі, нема на Вогні.
Рибка може маринуватися близько години. Потім викладаємо грати на вугілля.
roza_ker, постійно перевертаючи. Всього хвилин 25, до золотистого кольору.
Ось такий готовий пангасіус на грилі. Смачного!