Рецепт Пангасіус на грилі фото

Пангасіус на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Пангасіус
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Не тільки м'ясо може бути апетитним і смачним на грилі. Рецепт пангасіуса на грилі допоможе вам в цьому переконатися.

Опис приготування:

Цей рецепт універсальний для мангала, гриля або багаття. Для приготування пангасіуса на грилі знадобиться свіжа риба, невеликі лайми (можете лимони взяти). Я беру стандартну рибну приправу. Приготована на свіжому повітрі рибка виходить ароматною і дуже смачною. Подаю її зі свіжими овочами, можна ще з оливками і зеленню.

  • Пангасіус - 1, 5 кілограма
  • Вапно - 3 штуки
  • Приправи для риби - За смаком
пангасіус на грилі - фото крок 1
Лайм ріжемо кільцями. Рибу промийте, гарненько посоліть, додайте приправи для риби. Викладаємо на решітку, порізані кружальцями лайми зверху.
пангасіус на грилі - фото крок 2
Розводимо багаття, риба поки може маринуватися в спеціях. Смажити краще на вугіллі, нема на Вогні.
пангасіус на грилі - фото крок 3
Рибка може маринуватися близько години. Потім викладаємо грати на вугілля.
пангасіус на грилі - фото крок 4
roza_ker, постійно перевертаючи. Всього хвилин 25, до золотистого кольору.
пангасіус на грилі - фото крок 5
Ось такий готовий пангасіус на грилі. Смачного!

Схожі рецепти