Пангасіус на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіший спосіб приготувати рибу пангасіус - це підсмажити її на сковороді! Рибне філе практично не має кісток і володіє дуже хорошими смаковими якостями. Спробуйте, вам сподобається!
До вашої уваги - простий рецепт приготування пангасіуса на сковороді. Нарізаємо філе на порційні шматочки, скроплюємо соком лимона і присипаємо спеціями. Перед смаженням обваляйте рибу в борошні. Засмажувати з двох сторін до красивої золотистої скоринки. Подавайте з легким гарніром або овочами. Хай щастить!
- Пангасіус - 600 грам
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 5 Ст. Ложок
- Масло рослинне - За смаком
- Спеції - За смаком
Рибне філе нарізаємо порційними шматочками. Збризгуємо лимонним соком і присипаємо улюбленими спеціями.
Тепер потрібно обваляти пангасіус в борошні.
Розігріваємо в сковороді рослинне масло. Обсмажуємо рибу з одного боку, вогонь середній.
Акуратно перевертаємо і засмажуємо до золотистого з іншого боку.
Смачного!