Рецепт Пангасіус на сковороді фото

Пангасіус на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Пангасіус
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Найпростіший спосіб приготувати рибу пангасіус - це підсмажити її на сковороді! Рибне філе практично не має кісток і володіє дуже хорошими смаковими якостями. Спробуйте, вам сподобається!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування пангасіуса на сковороді. Нарізаємо філе на порційні шматочки, скроплюємо соком лимона і присипаємо спеціями. Перед смаженням обваляйте рибу в борошні. Засмажувати з двох сторін до красивої золотистої скоринки. Подавайте з легким гарніром або овочами. Хай щастить!

  • Пангасіус - 600 грам
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 5 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - За смаком
  • Спеції - За смаком
пангасіус на сковороді - фото крок 1
Рибне філе нарізаємо порційними шматочками. Збризгуємо лимонним соком і присипаємо улюбленими спеціями.
пангасіус на сковороді - фото крок 2
Тепер потрібно обваляти пангасіус в борошні.
пангасіус на сковороді - фото крок 3
Розігріваємо в сковороді рослинне масло. Обсмажуємо рибу з одного боку, вогонь середній.
пангасіус на сковороді - фото крок 4
Акуратно перевертаємо і засмажуємо до золотистого з іншого боку.
пангасіус на сковороді - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти