Рецепт Пангасіус, смажений в мультиварці фото

Пангасіус, смажений в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Пангасіус
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 45 хв.

Готуємо смачну смажену рибку тепер і в мультиварці. Це дуже просто і легко. Дивимося і записуємо рецепт приготування пангасіуса, смаженого в мультиварці. І готуємо смачну вечерю своїй родині!

Опис приготування:

Чим гарний пангасіус - він без кісток. Тому ідеально підходить для смаження. А так як рибка Жирненький, то в клярі він виходить дуже соковитим, з хрусткою скоринкою. Для приготування пангасіуса, смаженого в мультиварці, приготуємо звичайний кляр на яйці. Готувати блюдо простіше простого!

  • Пангасіус - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Спеції - За смаком
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Панірувальні сухарі - За смаком
пангасіус, смажений в мультиварці - фото крок 1
Рибу ріжемо на порційні шматочки, солимо і перчимо.
пангасіус, смажений в мультиварці - фото крок 2
Тепер кляр: яйце змішайте з борошном, додайте спецій за смаком. Кляр не повинен бути рідким.
пангасіус, смажений в мультиварці - фото крок 3
Ставимо режим"Випічка" з 30 хвилин приблизно. Кожен шматочок обмакиваем в кляр, смажимо по 10 хвилин з кожного боку з закритою кришкою.
пангасіус, смажений в мультиварці - фото крок 4
Ось пангасіус, смажений в мультиварці, і готовий. Нічого складного! Смачного!

Схожі рецепти