Пангасіус, смажений в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо смачну смажену рибку тепер і в мультиварці. Це дуже просто і легко. Дивимося і записуємо рецепт приготування пангасіуса, смаженого в мультиварці. І готуємо смачну вечерю своїй родині!
Чим гарний пангасіус - він без кісток. Тому ідеально підходить для смаження. А так як рибка Жирненький, то в клярі він виходить дуже соковитим, з хрусткою скоринкою. Для приготування пангасіуса, смаженого в мультиварці, приготуємо звичайний кляр на яйці. Готувати блюдо простіше простого!
- Пангасіус - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Панірувальні сухарі - За смаком
Рибу ріжемо на порційні шматочки, солимо і перчимо.
Тепер кляр: яйце змішайте з борошном, додайте спецій за смаком. Кляр не повинен бути рідким.
Ставимо режим "випічка" з 30 хвилин приблизно. Кожен шматочок обмакиваем в кляр, смажимо по 10 хвилин з кожного боку з закритою кришкою.
Ось пангасіус, смажений в мультиварці, і готовий. Нічого складного! Смачного!