Пангасіус з овочами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Улюблену рибку тепер можна приготувати і в мультиварці. Розповідаю і показую рецепт пангасіуса з овочами в мультиварці для здорового і корисного вечерю чи обід. А ви запам'ятовуйте!
Для приготування пангасіуса з овочами в мультиварці нам знадобиться середнього розміру філе риби (можна два). Кабачок я додаю, щоб страва вийшла більш соковитим. Так як пангасіус - сама по собі дуже жирна риба, я додаю сметану, а не майонез. Раджу також використовувати суміш прованських трав, вони додадуть страві неповторний аромат.
- Філе пангасіуса - 800 грам
- Картопля - 3 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Кабачок - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
Картоплю ріжемо кружальцями і викладаємо на дно мультиварки.
Рибу ріжемо на порційні шматки, солимо, перчимо і викладаємо поверх картоплі.
Потім викладаємо гуртки кабачка. Якщо овоч молодий, з тонкою шкіркою, то її можна і не зрізати.
Тепер викладаємо помиті і нарізані кружальцями помідори.
Розведіть сметану з невеликою кількістю води, залийте суміш в мультиварку, зверху посипте тертим сиром.
Включаємо режим "плов" хвилини 40.
Після сигналу дістаємо готовий пангасіус з овочами в мультиварці. Смачного!
Включаємо режим "плов" хвилини 40.
Після сигналу дістаємо готовий пангасіус з овочами в мультиварці. Смачного!