Рецепт Пангасіус з овочами фото

Пангасіус з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Пангасіус , Морква , Цибуля
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Пангасіус - дуже смачна риба, яку завжди легко і приємно готувати. Ця риба прекрасно поєднується з овочами, наприклад, зі смаженою цибулею та морквою. Також я додаю в блюдо рис, виходить ситно!

Опис приготування:

Приготуємо пангасіус з овочами в домашніх умовах. Обсмажте цибулю і моркву, додайте до них рибне філе і готуйте ще кілька хвилин. Потім влийте воду і вино, додайте промитий рис, варіть до готовності. При подачі на стіл можна присипати блюдо подрібненою зеленню. Хай щастить!

  • Пангасіус - 600 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Квасоля зелена - 1 Склянка (стручковая)
  • Кукурудза консервована - За смаком
  • Мал - 1 Склянка
  • Вино біле сухе - 0, 5 склянки
  • Масло оливкове - 1 За смаком
  • Спеції - 1 За смаком
пангасіус з овочами - фото крок 1
Подрібнюємо морква і цибуля, злегка обсмажуємо овочі на рослинному маслі.
пангасіус з овочами - фото крок 2
Додайте квасолю і кукурудзу (без рідини).
пангасіус з овочами - фото крок 3
Тепер додайте шматочки рибного філе, присипте їх сіллю і перцем. Трохи обсмажте.
пангасіус з овочами - фото крок 4
Додайте промитий рис, влийте вино і воду. Доведіть до кипіння, потім зробіть мінімальний вогонь і тушкуйте страву під кришкою до готовності рису.
пангасіус з овочами - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти