Пангасіус з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Пангасіус - дуже смачна риба, яку завжди легко і приємно готувати. Ця риба прекрасно поєднується з овочами, наприклад, зі смаженою цибулею та морквою. Також я додаю в блюдо рис, виходить ситно!
Приготуємо пангасіус з овочами в домашніх умовах. Обсмажте цибулю і моркву, додайте до них рибне філе і готуйте ще кілька хвилин. Потім влийте воду і вино, додайте промитий рис, варіть до готовності. При подачі на стіл можна присипати блюдо подрібненою зеленню. Хай щастить!
- Пангасіус - 600 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Квасоля зелена - 1 Склянка (стручковая)
- Кукурудза консервована - За смаком
- Мал - 1 Склянка
- Вино біле сухе - 0, 5 склянки
- Масло оливкове - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
Подрібнюємо морква і цибуля, злегка обсмажуємо овочі на рослинному маслі.
Додайте квасолю і кукурудзу (без рідини).
Тепер додайте шматочки рибного філе, присипте їх сіллю і перцем. Трохи обсмажте.
Додайте промитий рис, влийте вино і воду. Доведіть до кипіння, потім зробіть мінімальний вогонь і тушкуйте страву під кришкою до готовності рису.
Смачного!