Пангасіус в фользі з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Ароматна і соковита рибка з овочами сподобається всім і кожному. Хочу поділитися рецептом приготування пангасіуса в фользі з овочами для святкового обіду або вечері. Буде смачно, гарантую
Для приготування пангасіуса в фользі з овочами нам знадобляться три невеликих філе пангасіуса. Можна два великих, загалом, Дивіться самі, скільки хочете зробити. Рибка ця дуже смачна, соковита, може бути, злегка жирна, але можна жир завжди обрізати. Подавати готову страву я люблю з салатом і відвареною картоплею. Дивимося рецепт, як приготувати пангасіуса в фользі з овочами.
- Пангасіус - 3 штуки
- Помідор - 3 штуки
- Перець - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Салат - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Рибу ріжемо на порційні шматки. Помідори, цибуля - півкільцями. Морквину тремо на крупній тертці, салат китайський (або просто капусту) і перець - соломкою.
У форму для запікання кладемо фольгу, викладаємо спочатку овочі, зверху - солону і перчену рибку (ще додаю рибну приправу).
Фольгу загортаємо і відправляємо форму на 15-20 хвилин в розігріту вже до 180 градусів духовку.
Ось приблизно так готовий пангасіус в фользі з овочами і виглядає. Смачного!