Рецепт Пангасіус, тушкований з овочами фото

Пангасіус, тушкований з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Пангасіус, Морква, Брокколі
Дієтичне харчування
На вечерю
Гарячі страви

Пангасіус - дуже ніжна риба з малим відсотком калорій і чудовим смаком. Філе пангасіуса гаситься в сметані з додаванням овочів: морква, лука і брокколі. Ідеально підходить для вечері!

Перед вами - простий рецепт приготування пангасіуса, тушкованого з овочами. Обсмажте цибулю і моркву, додайте філе пангасіуса і тушкуйте в перемішку зі сметаною, приблизно 15 хвилин. Також додайте брокколі, готуйте ще 10 хвилин. Подавайте до столу гарячим. Хай щастить!

  • Пангасіус - 500 грам (філе)
  • Цибуля ріпчаста - 100 грам
  • Морква - 60 грам
  • Крем - 150 грам
  • Брокколі - 250 грам
  • Масло рослинне - За смаком
  • Спеції - За смаком
пангасіус, тушкований з овочами - фото крок 1
Філе пангасіуса нарізаємо порційними шматочками, солимо і перчимо до смаку.
пангасіус, тушкований з овочами - фото крок 2
Цибулю нарізаємо кільцями, моркву натираємо на тертці. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі.
пангасіус, тушкований з овочами - фото крок 3
Додайте рибне філе, готуйте до зміни квіти пангасіуса. Потім додайте сметану і тушкуйте на повільному вогні ще 15 хвилин.
пангасіус, тушкований з овочами - фото крок 4
Додайте брокколі, тушкуйте ще 10 хвилин, акуратно все перемішавши.
пангасіус, тушкований з овочами - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти