Пангасіус, тушкований з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Пангасіус - дуже ніжна риба з малим відсотком калорій і чудовим смаком. Філе пангасіуса гаситься в сметані з додаванням овочів: морква, лука і брокколі. Ідеально підходить для вечері!
Перед вами - простий рецепт приготування пангасіуса, тушкованого з овочами. Обсмажте цибулю і моркву, додайте філе пангасіуса і тушкуйте в перемішку зі сметаною, приблизно 15 хвилин. Також додайте брокколі, готуйте ще 10 хвилин. Подавайте до столу гарячим. Хай щастить!
- Пангасіус - 500 грам (філе)
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Морква - 60 грам
- Крем - 150 грам
- Брокколі - 250 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Спеції - За смаком
Філе пангасіуса нарізаємо порційними шматочками, солимо і перчимо до смаку.
Цибулю нарізаємо кільцями, моркву натираємо на тертці. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі.
Додайте рибне філе, готуйте до зміни квіти пангасіуса. Потім додайте сметану і тушкуйте на повільному вогні ще 15 хвилин.
Додайте брокколі, тушкуйте ще 10 хвилин, акуратно все перемішавши.
Смачного!