Пангасіус в духовці з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже красиве і апетитне блюдо! Пангасіус запікається з баклажанами, помідорами, часником і цибулею під хрусткою сирною скоринкою. Таке блюдо дуже красиво виглядає на святковому столі. Рекомендую!
Приготуємо пангасіус в духовці з овочами в домашніх умовах. Окремо обсмажуємо рибне філе, попередньо замариноване в лимонному соці і спеціях. Також обсмажуємо помідори, баклажани і часник. Укладаємо підготовлені інгредієнти на блюдо для запікання, поливаємо майонезом і посипаємо тертим сиром. Готуємо в духовці 25 хвилин. При подачі на стіл прикрашаємо зеленню. Хай щастить!
- Пангасіус - 700 грам (філе)
- Баклажан - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль і перець - За смаком
- Майонез - За смаком
- Лимон - 1 штука
- Зелена цибуля - За смаком
- Сир твердий - За смаком
Філе нарізаємо порційними шматочками.
Перекладаємо філе в глибоку тарілку, солимо і перчимо до смаку, скроплюємо лимонним соком.
Баклажани і помідори нарізаємо соломкою. Часник подрібнюємо.
Обсмажуємо філе на оливковій олії до золотистого кольору.
Перекладаємо рибу на тарілку. У цьому ж маслі обсмажуємо овочі, приблизно 5-7 хвилин. Викладаємо овочі на блюдо для запікання.
Зверху кладемо філе.
Присипаємо подрібненою зеленню і додаємо маслини (по бажанню).
Зверху поливаємо майонезом.
Присипаємо блюдо тертим сиром. Запікаємо в духовці 25 хвилин, температура 200 градусів.
Готову страву прикрашаємо зеленню. Смачного!