Тушкований пангасіус
(покроковий рецепт з фото)
Хочете скуштувати дуже смачної тушкованої рибки? Спробуйте приготувати тушкований пангасіус з овочами. Виходить дуже смачно і неймовірно ситно. На гарнір можна зварити картоплю.
Перед вами простий рецепт приготування тушкованого пангасіуса. Поріжте рибу на порційні шматочки, збризніть соком лимона і приправте спеціями. Обваляйте в борошні й обсмажте до золотистого з двох сторін. Додайте овочі, тушкуйте до готовності (7-8 хвилин), в кінці додайте соєвий соус і подрібнений часник. Хай щастить!
- Пангасіус - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець солодкий - 1/2 штуки
- Вершки - 100 мілілітрів
- Масло рослинне - За смаком
- Борошно - За смаком
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Лимонний сік - За смаком
- Спеції - За смаком
Рибу промийте, наріжте порційними шматочками і збризніть лимонним соком. Також присипте спеціями за смаком.
Через 10-15 хвилин обваляйте рибу в борошні й обсмажте на олії з двох сторін.
Подрібніть цибулю і перець, моркву натріть на тертці. Додайте до риби в сковороду.
Влийте вершки і трішечки води, Тушіте 7-8 хвилин на повільному вогні. В кінці додайте соєвий соус і подрібнений часник.
Смачного!