Рецепт Тушкований пангасіус фото

Тушкований пангасіус
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Пангасіус
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочете скуштувати дуже смачної тушкованої рибки? Спробуйте приготувати тушкований пангасіус з овочами. Виходить дуже смачно і неймовірно ситно. На гарнір можна зварити картоплю.

Перед вами простий рецепт приготування тушкованого пангасіуса. Поріжте рибу на порційні шматочки, збризніть соком лимона і приправте спеціями. Обваляйте в борошні й обсмажте до золотистого з двох сторін. Додайте овочі, тушкуйте до готовності (7-8 хвилин), в кінці додайте соєвий соус і подрібнений часник. Хай щастить!

  • Пангасіус - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець солодкий - 1/2 штуки
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Масло рослинне - За смаком
  • Борошно - За смаком
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Лимонний сік - За смаком
  • Спеції - За смаком
тушкований пангасіус - фото крок 1
Рибу промийте, наріжте порційними шматочками і збризніть лимонним соком. Також присипте спеціями за смаком.
тушкований пангасіус - фото крок 2
Через 10-15 хвилин обваляйте рибу в борошні й обсмажте на олії з двох сторін.
тушкований пангасіус - фото крок 3
Подрібніть цибулю і перець, моркву натріть на тертці. Додайте до риби в сковороду.
тушкований пангасіус - фото крок 4
Влийте вершки і трішечки води, Тушіте 7-8 хвилин на повільному вогні. В кінці додайте соєвий соус і подрібнений часник.
тушкований пангасіус - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти