Пангасіус в мультиварці на пару
(покроковий рецепт з фото)
Приготування риби на пару в мультиварці - дуже зручний і простий процес! До того ж, "парові" блюда вважаються набагато корисніше, ніж смажені. На гарнір можна зварити картоплю або рис. Рекомендую!
Приготуємо пангасіус в мультиварці на пару в домашніх умовах. Нарізаємо порційними шматками філе пангасіуса, солимо і перчимо до смаку. Кладемо в парову ємність. У чашу мультиварки вливаємо воду, додаємо картоплю (якщо хочете відразу ж приготувати гарнір). Встановлюємо парову ємність в мультварку і готуємо страву 15 хвилин. Хай щастить!
- Філе пангасіуса - 500 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Нарізаємо пангасіус на порційні шматочки, приправляем сіллю і перцем, а також будь-якими іншими спеціями за смаком. Кладемо рибу в парову миску.
У чашу мультиварки влийте воду, помістіть всередину картопля (якщо хочете ще й гарнір). Готуємо в режимі "на пару" 15 хвилин.
Смачного!