Рецепт Пангасіус на пару фото

Пангасіус на пару
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Пангасіус
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви на пару
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Філе пангасіуса готується на пару на"подушці з овочів" . Блюдо містить самий мінімум калорій, що дуже добре позначається на людях, які дотримуються дієтичного харчування. Рекомендую!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування пангасіуса на пару. Блюдо готується дуже просто. Фенхель і моркву нарізаємо соломкою, злегка обсмажуємо і поміщаємо зверху рибу. Готуємо пангасіуса на"овочевій подушці" , в кінці додаємо лимонний сік і зелень. Хай щастить!

  • Пангасіус - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Фенхель - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Вода - 3 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 1 Чайна ложка
  • Сіль і перець - За смаком
  • Петрушка - За смаком
  • Лимон - 1/2 штуки
пангасіус на пару - фото крок 1
Подрібнюємо цибулину.
пангасіус на пару - фото крок 2
Соломкою нарізаємо очищений фенхель і моркву.
пангасіус на пару - фото крок 3
На оливковій олії обсмажуємо моркву і фенхель. Готуємо 3 хвилини, щоб трішечки розм'якшити овочі. Сіль і перець за смаком.
пангасіус на пару - фото крок 4
Рибне філе промийте та висушіть. Викладіть його на подушку з овочів, готуйте під кришкою 10 хвилин (вогонь повільний).
пангасіус на пару - фото крок 5
Лимонний сік змішайте з водою і полийте їм рибу, також додайте подрібнену петрушку. Готуйте ще 3-4 хвилини. Смачного!

Схожі рецепти