Пангасіус на пару
(покроковий рецепт з фото)
Філе пангасіуса готується на пару на "подушці з овочів" . Блюдо містить самий мінімум калорій, що дуже добре позначається на людях, які дотримуються дієтичного харчування. Рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування пангасіуса на пару. Блюдо готується дуже просто. Фенхель і моркву нарізаємо соломкою, злегка обсмажуємо і поміщаємо зверху рибу. Готуємо пангасіуса на "овочевій подушці", в кінці додаємо лимонний сік і зелень. Хай щастить!
- Пангасіус - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Фенхель - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Вода - 3 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Лимон - 1/2 штуки
Подрібнюємо цибулину.
Соломкою нарізаємо очищений фенхель і моркву.
На оливковій олії обсмажуємо моркву і фенхель. Готуємо 3 хвилини, щоб трішечки розм'якшити овочі. Сіль і перець за смаком.
Рибне філе промийте та висушіть. Викладіть його на подушку з овочів, готуйте під кришкою 10 хвилин (вогонь повільний).
Лимонний сік змішайте з водою і полийте їм рибу, також додайте подрібнену петрушку. Готуйте ще 3-4 хвилини. Смачного!