Пангасіус в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Пангасіус, приготований на пару, виходить дуже смачним і ситним. Рибка попередньо маринується в соєвому соусі і спеціях. Готову страву ідеально поєднується з картопляним або рисовим гарніром.
Приготуємо пангасіус в пароварці в домашніх умовах. Попередньо рибне філе маринується в суміші із соєвого соусу, пір'я і koriandra. Також, можна поекспериментувати і додати в маринад лимонний сік або коньяк. Замаринована риба готується в пароварці, приблизно 15 хвилин. Хай щастить!
- Пангасіус - 500 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Перець - За смаком
- Koriandr - За смаком
Філе пангасіуса нарізаємо шматочками і маринуємо в соєвому соусі, перо і koriandre. Ми залишаємо на 15-20 хвилин.
Решітку пароварки змащуємо рослинним маслом, викладаємо зверху рибу. Готуємо 15 хвилин. Смачного!