Рецепт Пангасіус в пароварці фото

Пангасіус в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Пангасіус
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Страви на пару

Пангасіус, приготований на пару, виходить дуже смачним і ситним. Рибка попередньо маринується в соєвому соусі і спеціях. Готову страву ідеально поєднується з картопляним або рисовим гарніром.

Приготуємо пангасіус в пароварці в домашніх умовах. Попередньо рибне філе маринується в суміші із соєвого соусу, пір'я і koriandra. Також, можна поекспериментувати і додати в маринад лимонний сік або коньяк. Замаринована риба готується в пароварці, приблизно 15 хвилин. Хай щастить!

  • Пангасіус - 500 грам
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Перець - За смаком
  • Koriandr - За смаком
пангасіус в пароварці - фото крок 1
Філе пангасіуса нарізаємо шматочками і маринуємо в соєвому соусі, перо і koriandre. Ми залишаємо на 15-20 хвилин.
пангасіус в пароварці - фото крок 2
Решітку пароварки змащуємо рослинним маслом, викладаємо зверху рибу. Готуємо 15 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти