Рецепт Палтус, запечений в духовці з чебрецем фото

Палтус, запечений в духовці з чебрецем
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Фрукти , Зелень , Палтус
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Як приготувати філе палтуса, запеченого в духовці? Все дуже просто! відразу скажу: ніяких особливих навичок вам для цього не знадобиться, а рибка вийде дуже соковитою і, звичайно ж, смачною.


Опис приготування:

Палтус - це не тільки смачна, але ще і дуже корисна морська риба. Ніжність цієї білої риби доповнюється хрускотом насіння кунжуту, який попередньо можна підсмажити в неглибокій сковороді протягом декількох хвилин для отримання додаткового аромату.

  • Файл палтус - 250 грам
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики (або 0, 5 ç.l. Подрібненого)
  • Перець - 1 щіпка (або за смаком)
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка (обсмажені)
  • Чебрець - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/8 чайних ложки
1
Приготуйте маринад для риби. Для цього змішайте лимонний сік і оливкову олію. Наріжте дрібно часник і листя чебрецю. Перемішайте. Додати сіль, поперчіть.
2
Промийте філе. Викладіть його на тарілку і полийте маринадом. Поставте в холод на 15 хвилин.
3
Розігрійте духовку до 200-220 градусів. Дістаньте рибу і викладіть її в форму для запікання, попередньо посипавши сумішшю з кунжуту і кмину. Випікати 10-15 хвилин до готовності.

Схожі рецепти