Палтус з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Палтус з картоплею - дуже смачна страва, яке завжди призводить мене і мою сім'ю в захват. Що може бути прекрасніше смачно приготовленої риби? Тільки дуже смачно приготована риба!
Приготувати палтус з картоплею не складе ніяких труднощів. Зараз я розпишу рецепт, який допоможе вам приготувати цю страву дуже легко і якісно. До такої страви обов'язково потрібно приготувати соус, тому не забувайте включати кулінарну фантазію. Хай щастить!
Крок 1: З одного лимона натираємо лимонну цедру і вичавлюємо сік.
Крок 2: У чашці змішуємо цедру з соком, оливковою олією, сіллю, орегано, перцем.
Крок 3: Чистимо картоплю і нарізаємо його довільною формою.
Крок 4: Картоплю складаємо в форму для випікання і поливаємо його невеликою частиною готової лимонної суміші. Перемішуємо.
Крок 5: Запікаємо картоплю в духовці протягом 25 хвилин при 200 градусах.
Крок 6: Стейки гарненько натираємо сіллю, перчимо приправляємо до смаку.
Крок 7: після 25 хвилин, на картоплю викладаємо стейки і поливаємо залишилася лимонної сумішшю і відправляємо блюдо в духовку ще на 15 хвилин.
Крок 8: Викладаємо рибу з картоплею на блюдо і прикрашаємо часточками лимона і свіжою зеленню.
Смачного!
- Стейк з палтуса - 4 штуки
- Картопля - 600 грам
- Цибуля - 1 штука (велика)
- Лимон - 1 штука
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - - За смаком
- Приправи - - За смаком (орегано, кмин, майоран, базилік)
- Свіжа зелень - - За смаком
Крок 1: З одного лимона натираємо лимонну цедру і вичавлюємо сік.
Крок 2: У чашці змішуємо цедру з соком, оливковою олією, сіллю, орегано, перцем.
Крок 3: Чистимо картоплю і нарізаємо його довільною формою.
Крок 4: Картоплю складаємо в форму для випікання і поливаємо його невеликою частиною готової лимонної суміші. Перемішуємо.
Крок 5: Запікаємо картоплю в духовці протягом 25 хвилин при 200 градусах.
Крок 6: Стейки гарненько натираємо сіллю, перчимо приправляємо до смаку.
Крок 7: після 25 хвилин, на картоплю викладаємо стейки і поливаємо залишилася лимонної сумішшю і відправляємо блюдо в духовку ще на 15 хвилин.
Крок 8: Викладаємо рибу з картоплею на блюдо і прикрашаємо часточками лимона і свіжою зеленню.
Смачного!