Рецепт Палтус з картоплею фото

Палтус з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Палтус
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Палтус з картоплею - дуже смачна страва, яке завжди призводить мене і мою сім'ю в захват. Що може бути прекрасніше смачно приготовленої риби? Тільки дуже смачно приготована риба!

Опис приготування:

Приготувати палтус з картоплею не складе ніяких труднощів. Зараз я розпишу рецепт, який допоможе вам приготувати цю страву дуже легко і якісно. До такої страви обов'язково потрібно приготувати соус, тому не забувайте включати кулінарну фантазію. Хай щастить!

Крок 1: З одного лимона натираємо лимонну цедру і вичавлюємо сік.

Крок 2: У чашці змішуємо цедру з соком, оливковою олією, сіллю, орегано, перцем.

Крок 3: Чистимо картоплю і нарізаємо його довільною формою.

Крок 4: Картоплю складаємо в форму для випікання і поливаємо його невеликою частиною готової лимонної суміші. Перемішуємо.

Крок 5: Запікаємо картоплю в духовці протягом 25 хвилин при 200 градусах.

Крок 6: Стейки гарненько натираємо сіллю, перчимо приправляємо до смаку.

Крок 7: після 25 хвилин, на картоплю викладаємо стейки і поливаємо залишилася лимонної сумішшю і відправляємо блюдо в духовку ще на 15 хвилин.

Крок 8: Викладаємо рибу з картоплею на блюдо і прикрашаємо часточками лимона і свіжою зеленню.

Смачного!


  • Стейк з палтуса - 4 штуки
  • Картопля - 600 грам
  • Цибуля - 1 штука (велика)
  • Лимон - 1 штука
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Приправи - - За смаком (орегано, кмин, майоран, базилік)
  • Свіжа зелень - - За смаком
Приготувати палтус з картоплею не складе ніяких труднощів. Зараз я розпишу рецепт, який допоможе вам приготувати цю страву дуже легко і якісно. До такої страви обов'язково потрібно приготувати соус, тому не забувайте включати кулінарну фантазію. Хай щастить!

Крок 1: З одного лимона натираємо лимонну цедру і вичавлюємо сік.

Крок 2: У чашці змішуємо цедру з соком, оливковою олією, сіллю, орегано, перцем.

Крок 3: Чистимо картоплю і нарізаємо його довільною формою.

Крок 4: Картоплю складаємо в форму для випікання і поливаємо його невеликою частиною готової лимонної суміші. Перемішуємо.

Крок 5: Запікаємо картоплю в духовці протягом 25 хвилин при 200 градусах.

Крок 6: Стейки гарненько натираємо сіллю, перчимо приправляємо до смаку.

Крок 7: після 25 хвилин, на картоплю викладаємо стейки і поливаємо залишилася лимонної сумішшю і відправляємо блюдо в духовку ще на 15 хвилин.

Крок 8: Викладаємо рибу з картоплею на блюдо і прикрашаємо часточками лимона і свіжою зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти