Рецепт Палички з лаваша з сиром фото

Палички з лаваша з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Молочні продукти , Сир , Лаваш
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , Фуршет
Страви з начинкою
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 30 хв.

Швидка в приготуванні, досить оригінальна і дуже апетитна закуска прекрасно підійде як для щоденного, так і для святкового столу. Я розповім вам, як зробити палички з лаваша з сиром.

Опис приготування:

Перед вами рецепт приготування паличок з лаваша з сиром, які можна доповнити також овочами, м'ясними делікатесами або пікантним часником, наприклад. Така закуска прекрасно підійде як до пива, так і до чаю, наприклад.

  • Лаваш - 1 штука
  • Сир - 150 грам
  • Зелень - 1 пучок
  • Часник - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Бекон або ковбаса - За смаком (по бажанню)
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
палички з лаваша з сиром - фото крок 1
1. Лаваш необхідно нарізати невеликими трикутниками. Для цього використовуйте ножиці.
палички з лаваша з сиром - фото крок 2
2. Тепер можете приступити до начинки. Сир натріть на середній або дрібній тертці і відправте в невелику мисочку.
палички з лаваша з сиром - фото крок 3
3. У рецепті приготування паличок з лаваша з сиром використовуються також подрібнена свіжа зелень і часник, попередньо перетерті в ступці. Також ви можете взяти будь-які спеції, які вам до душі.
палички з лаваша з сиром - фото крок 4
4. У мисочку з сиром додайте часникову зелень і подрібнену ковбасу. Відокремте білок від жовтка, останній додайте в начинку. Можна посолити і поперчити трохи, як слід перемішайте все.
палички з лаваша з сиром - фото крок 5
5. На край"трикутника" викладіть начинку, акуратно згорніть лаваш трубочкою. Відкладеним білком змастіть вільний край, використовуючи його в якості клею.
палички з лаваша з сиром - фото крок 6
6. Ось такі вийшли палички з лаваша з сиром в домашніх умовах. Тепер можна розігріти на сковороді рослинне масло і обсмажити їх до рум'яної скоринки.
палички з лаваша з сиром - фото крок 7
7. Обов'язково викладайте їх відразу на паперовий рушник, щоб прибрати залишки масла. Подавати до столу їх можна відразу після приготування. Однак холодними вони теж залишаються дуже смачними.

Схожі рецепти