Рецепт Паелья зі свининою фото

Паелья зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Крупи , Мал
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Паелья
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Оригінальний рецепт приготування паельї для справжніх чоловіків: замість морепродуктів свинина! дуже ситно, шалено смачно і просто в приготуванні. Всім господаркам на замітку - рецепт паельї зі свининою!

Опис приготування:

Паелья з морепродуктами дуже популярна в багатьох країнах. Чим свіже інгредієнти, тим блюдо смачніше. Але, якщо вам не по кишені креветки, мідії і кальмари, то можна приготувати не менш смачну паелью з м'ясом. Щоб приготувати паелью зі свининою необов'язково використовувати вино, як в оригінальному рецепті. Я ще вирішила додати нут - дуже ситно і насичено вийшло. З пекучим перцем не переборщіть - це на любителя.

  • Свинина - 700 грам
  • Голівка часнику - 1 штука
  • Петрушка рубана - 3 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком
  • Нут варений - 2, 5 склянки
  • Шафран - 0, 5 чайних ложки
  • Червоний солодкий перець - 2 штуки
  • Бекон або шинка - 150 грам
  • Пекучий перець - 30 грам
  • Паприка - 2 чайних ложки
  • Мал - 2 склянки
паелья зі свининою - фото крок 1
Спочатку промийте свинину і поріжте невеликими кубиками. Додайте до неї 2 зубчики часнику рубленого дрібно (можете в чеснокодавке придушити), сіль і перець за смаком, столову ложку масла оливкового і половину петрушки подрібненої. Залиште на 20 хвилин.
Потім обсмажте на сковороді злегка, але не до готовності. Перекладіть на тарілку.
паелья зі свининою - фото крок 2
Обсмажте порізаний кубиками червоний солодкий перець, додайте бекон порізаний, потім пекучий перець, спеції і залишки петрушки. Готуйте хвилин 7.
паелья зі свининою - фото крок 3
Потім додайте рис, обсмажену свинину, паприку і смажте хвилини 2-3. Влийте потім бульйон, додати горіх. До речі, якщо ви не розрахували з нутом і його вийшло занадто багато - можете частина перемолоти в пюре і розвести з бульйоном. Паелья тоді просто вийде більш густий.
Доведіть до кипіння, а потім ще тушкуйте хвилин 5. Мал повинен бути наполовину готовий, при цьому бульйон не весь повинен випаруватися.
паелья зі свининою - фото крок 4
Прям в сковороді поставте паелью в розігріту духовку до 190 З. Запікайте ще хвилин 12-15, до готовності рису і свинини.
Готову паелью зі свининою накрийте фольгою і дайте ще настоятися хвилин 10 перед подачею.
паелья зі свининою - фото крок 5
От і все. Смачного!

Схожі рецепти