Ovoshtnaya «Pannakotta» з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите дивувати близьких і гостей, тоді пропоную вам рецепт знаменитого італійського десерту в абсолютно несподіваному овочевому варіанті. Zaintrigovanи? Це точно варто хоч раз спробувати!
Якщо ви ще не пробували цю дивовижну закуску, то поспішаю докладно розповісти, як приготувати овочеву "пана кота" з сиром. Відразу хочу сказати, що салат з помідорів - це лише один з можливих варіантів "соусів" . Також відмінно підійде пюре з зеленого горошку, наприклад. Це чудове, смачне і корисне блюдо, обов'язково варто дати спробувати його не тільки дорослим, а й малечі.
- Цвітна капуста - 300 грам
- Сир - 70 грам
- Желатин - 20 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Помідори - 200 грам
- Часник і зелень - За смаком
- Сіль і перець - 1 щіпка
- Оливкова олія - За смаком
2. У чашу блендера відправте остигнула капусту. Влийте молоко і збийте все до однорідності. Дуже важливо, щоб не було грудочок!