Рецепт Ovoshtnaya «Pannakotta» з сиром фото

Ovoshtnaya «Pannakotta» з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир
Пісні страви
На обід, На вечерю

Якщо ви любите дивувати близьких і гостей, тоді пропоную вам рецепт знаменитого італійського десерту в абсолютно несподіваному овочевому варіанті. Zaintrigovanи? Це точно варто хоч раз спробувати!

Якщо ви ще не пробували цю дивовижну закуску, то поспішаю докладно розповісти, як приготувати овочеву "пана кота" з сиром. Відразу хочу сказати, що салат з помідорів - це лише один з можливих варіантів "соусів" . Також відмінно підійде пюре з зеленого горошку, наприклад. Це чудове, смачне і корисне блюдо, обов'язково варто дати спробувати його не тільки дорослим, а й малечі.

  • Цвітна капуста - 300 грам
  • Сир - 70 грам
  • Желатин - 20 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Помідори - 200 грам
  • Часник і зелень - За смаком
  • Сіль і перець - 1 щіпка
  • Оливкова олія - За смаком
Ovoshtnaya
2. У чашу блендера відправте остигнула капусту. Влийте молоко і збийте все до однорідності. Дуже важливо, щоб не було грудочок!
Ovoshtnaya

Схожі рецепти