Ovoshtnaya «Pannakotta» з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Якщо ви любите дивувати близьких і гостей, тоді пропоную вам рецепт знаменитого італійського десерту в абсолютно несподіваному овочевому варіанті. Zaintrigovanи? Це точно варто хоч раз спробувати!
Опис приготування:
Якщо ви ще не пробували цю дивовижну закуску, то поспішаю докладно розповісти, як приготувати овочеву"пана кота" з сиром. Відразу хочу сказати, що салат з помідорів - це лише один з можливих варіантів"соусів" . Також відмінно підійде пюре з зеленого горошку, наприклад. Це чудове, смачне і корисне блюдо, обов'язково варто дати спробувати його не тільки дорослим, а й малечі.
- Цвітна капуста - 300 грам
- Сир - 70 грам
- Желатин - 20 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Помідори - 200 грам
- Часник і зелень - За смаком
- Сіль і перець - 1 щіпка
- Оливкова олія - За смаком
1. У підсоленій воді відваріть трохи кольорову капусту, розділену на суцвіття. Після відкиньте на друшляк і залиште остигати. А паралельно в невеликій кількості води замочіть желатин.
2. У чашу блендера відправте остигнула капусту. Влийте молоко і збийте все до однорідності. Дуже важливо, щоб не було грудочок!
3. Після туди ж відправте тертий сир (будь-який твердий, який вам подобається. Відмінно підійде також моцарелла). Посоліть і поперчіть за бажання. Збийте знову.
4. В кінці додайте замочений желатин і ще раз перемішайте. Усе, ovoshtnaya "Pannakotta" готова. Тепер потрібно розлити її по формах і відправити в холодильник.
5. Як"соусу" пропоную салатик з дрібно нарізаних помідорів з часником і зеленню. Заправте його оливковою олією, трохи солі.
6. І розкладіть його по формах перед подачею. Дивовижна закуска, так що обов'язково рекомендую її спробувати.
Смачного!
Смачного!