Рецепт Ovoshtnaya «Pannakotta» з сиром фото

Ovoshtnaya «Pannakotta» з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир
Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви любите дивувати близьких і гостей, тоді пропоную вам рецепт знаменитого італійського десерту в абсолютно несподіваному овочевому варіанті. Zaintrigovanи? Це точно варто хоч раз спробувати!

Опис приготування:

Якщо ви ще не пробували цю дивовижну закуску, то поспішаю докладно розповісти, як приготувати овочеву"пана кота" з сиром. Відразу хочу сказати, що салат з помідорів - це лише один з можливих варіантів"соусів" . Також відмінно підійде пюре з зеленого горошку, наприклад. Це чудове, смачне і корисне блюдо, обов'язково варто дати спробувати його не тільки дорослим, а й малечі.

  • Цвітна капуста - 300 грам
  • Сир - 70 грам
  • Желатин - 20 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Помідори - 200 грам
  • Часник і зелень - За смаком
  • Сіль і перець - 1 щіпка
  • Оливкова олія - За смаком
Ovoshtnaya & Quot; Pannakotta
1. У підсоленій воді відваріть трохи кольорову капусту, розділену на суцвіття. Після відкиньте на друшляк і залиште остигати. А паралельно в невеликій кількості води замочіть желатин.
Ovoshtnaya & Quot; Pannakotta
2. У чашу блендера відправте остигнула капусту. Влийте молоко і збийте все до однорідності. Дуже важливо, щоб не було грудочок!
Ovoshtnaya & Quot; Pannakotta
3. Після туди ж відправте тертий сир (будь-який твердий, який вам подобається. Відмінно підійде також моцарелла). Посоліть і поперчіть за бажання. Збийте знову.
Ovoshtnaya & Quot; Pannakotta
4. В кінці додайте замочений желатин і ще раз перемішайте. Усе, ovoshtnaya "Pannakotta" готова. Тепер потрібно розлити її по формах і відправити в холодильник.
Ovoshtnaya & Quot; Pannakotta
5. Як"соусу" пропоную салатик з дрібно нарізаних помідорів з часником і зеленню. Заправте його оливковою олією, трохи солі.
Ovoshtnaya & Quot; Pannakotta
6. І розкладіть його по формах перед подачею. Дивовижна закуска, так що обов'язково рекомендую її спробувати.
Смачного!

Схожі рецепти