Рецепт Pannakotta з маскарпоне і klubnikoy фото

Pannakotta з маскарпоне і klubnikoy
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Сир , Полуниця , Маскарпоне
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , Десерт
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 2
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Не завжди на десерт хочеться їсти пироги і торти. Іноді організм вимагає чогось легкого, щоб солодкі нотки вдало закінчили прийом їжі. І мій рецепт відомого ласощі саме такий.

Опис приготування:

Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати пана кота з маскарпоне. Хоча зазвичай цей рецепт готується з вершками, але ця варіація виявилася не менш смачною. Текстура ніжна, м'яка і тане. До складу додана полуниця, а значить смак буде насиченим і солодким. Зробіть десерт з вечора, щоб з ранку порадіти такій смакоти.

  • Маскарпоне - 300 грам
  • Цукор - 90 грам
  • Желатин - 12 грам
  • Полуниця - 150 грам
  • Яєчний жовток - 2 штуки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
Pannakotta з маскарпоне і klubnikoy - фото крок 1
Желатин залийте водою. Залиште його набухати на 40 хвилин або за інструкцією на упаковці.
Pannakotta з маскарпоне і klubnikoy - фото крок 2
Жовтки збийте з цукром. Поставте масу на водяну баню. Продовжуючи збивати, нагрійте крем. Коли він трохи охолоне, з'єднайте його з маскарпоне.
Pannakotta з маскарпоне і klubnikoy - фото крок 3
Полуницю подрібніть блендером. За бажанням додайте трохи цукру. Потім перемішайте желатин з пюре.
Pannakotta з маскарпоне і klubnikoy - фото крок 4
Перемішайте обидві маси. Перелийте їх в форми для застигання. Залиште десерт мінімум на 4 години в холодильник. Приємною дегустації!

Схожі рецепти