«окрошка» кефіру ovoshtnaya
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі легкі і апетитні страви, то погляньте на цей рецепт! цікава, на мій погляд, інтерпретація традиційного для російської кухні холодного супу, точно заслуговує на увагу.
Хотілося б розповісти вам, як приготувати "окрошку" на кефірі овочеву. Крім традиційного картоплі і огірка в рецепті використовується також редиска, морква і багато свіжої зелені. Тут немає ні ковбаси, ні м'яса, так що блюдо не тільки смачне, але і корисне. Для літа - то, що треба!
- Кефір - 1 літр
- Зелень - 1 пучок (цибуля, кріп, петрушка)
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Огірок - 1 штука
- Rediska - 7-9 штук
- Сіль і перець - За смаком(+ сік лимона за бажанням)
1
Картопля вимийте, відваріть до готовності, остудіть і очистіть.
2
Моркву очистіть і наріжте кубиками.
3
Подрібніть огірок і картопля.
4
Тонко наріжте редиску.
5
Додайте подрібнену зелень, сіль і перець за смаком.
6
Залийте кефіром і за смаком додайте лимонну кислоту або сік.
Смачного!
Смачного!