Рецепт «окрошка» кефіру ovoshtnaya фото

«окрошка» кефіру ovoshtnaya
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Кефір
Дієтичне харчування
На обід , Літні
Супи , Холодні супи , Окрошка
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо вам до душі легкі і апетитні страви, то погляньте на цей рецепт! цікава, на мій погляд, інтерпретація традиційного для російської кухні холодного супу, точно заслуговує на увагу.

Опис приготування:

Хотілося б розповісти вам, як приготувати"Окрошку" на кефірі овочеву. Крім традиційного картоплі і огірка в рецепті використовується також редиска, морква і багато свіжої зелені. Тут немає ні ковбаси, ні м'яса, так що блюдо не тільки смачне, але і корисне. Для літа - то, що треба!

  • Кефір - 1 літр
  • Зелень - 1 пучок (цибуля, кріп, петрушка)
  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Огірок - 1 штука
  • Rediska - 7-9 штук
  • Сіль і перець - За смаком(+ сік лимона за бажанням)
1
Картопля вимийте, відваріть до готовності, остудіть і очистіть.
2
Моркву очистіть і наріжте кубиками.
3
Подрібніть огірок і картопля.
4
Тонко наріжте редиску.
5
Додайте подрібнену зелень, сіль і перець за смаком.
6
Залийте кефіром і за смаком додайте лимонну кислоту або сік.
Смачного!

Схожі рецепти