Окрошка з кефіру з щавлем
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям перших страв! У літню пору особливо часто люди готують окрошку. Сьогодні я розповім, як приготувати окрошку з кефіру з щавлем. Ця страва зможе здивувати і сподобається всім.
Така окрошка зможе вгамувати спрагу і голод навіть в самий жаркий день. Дуже добре підходить в якості обіду і вечері, особливо влітку. Блюдо легке і містить в собі величезну кількість корисних речовин. Загалом, пробуйте - і все вийде
- Кефір - 500 мілілітрів
- Мінеральна вода - 250 мілілітрів
- Щавель - 1 пучок
- Редис - 1/2 пучка
- Зелена цибуля - 1/2 пучка
- Зелений горошок - 1/2 склянки
- Огірок - 2 штуки
- Кукурудза - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Крем - 2 склянки
Починаємо приготування окрошки на кефірі з того, що промиваємо та нарізаємо дрібно огірочки.
Точно так само чинимо з редискою, який промиваємо і дрібно рубаємо.
Щавель промиваємо, просушуємо і дрібно рубаємо.
Зелену цибулю миємо й нарізаємо кільцями.
В окремій ємності змішуємо всі попередні інгредієнти. До них додаємо кукурудзу і горошок.
Заливаємо суміш з овочів кефіром, мінеральною водою. Солимо і перчимо до смаку, подаємо зі сметаною. Смачного!