Оселедець під шубою з маринованою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Дуже незвичайний погляд на традиційне святкове блюдо. Оселедець під шубою подається не в загальній салатниці, а в порційних стаканчиках. Особливу пікантність додає попередньо замаринований цибулька.
Ділюся фірязикам новорічною стравою або знаннями, як приготувати оселедець під шубою з маринованою цибулею. Визначтеся з порціями, вірніше - з тим, куди будете складати салат. Найкраще підійдуть широкі скляні стакани. З них дуже зручно їсти, і салат виглядає ефектно. Щоб замаринувати цибулю в домашніх умовах, подрібніть і залийте його гарячим маринадом (вода + оцет + спеції) з 1 час. Хай щастить!
- Оселедець солоний - 1 штука
- Буряк варена - 1 штука
- Картопля відварна - 2 штуки
- Сир твердий - За смаком
- Морква відварна - 2 штуки
- Цибуля маринована - За смаком
- Зелень - 1 пучок (для прикраси)
- Майонез - За смаком
Відварну картоплю натріть на тертці і розкладіть по стаканчиках. Зверху викладіть шар майонезу.
Додайте порізану або терту моркву, а також мариновану цибулю.
Тепер кладемо дрібно порізану оселедець і шар майонезу.
Додаємо частину подрібненої зелень і трохи майонезу.
Відварну буряк нарізаємо кубиками і складаємо в стаканчики.
Зверху присипаємо тертим сиром і прикрашаємо залишками зелені. Смачного!