Рецепт Оселедець під шубою зі смаженою цибулею фото

Оселедець під шубою зі смаженою цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Цибуля , Оселедець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Новий рік
Салати
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У пошуках нових смакових поєднань прийшов до висновку, що в традиційний салат"оселедець під шубою" можна і потрібно додавати смажену цибулю. Інгредієнти дуже добре поєднуються між собою. Спробуйте!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування оселедця під шубою зі смаженою цибулею. У звичному варіанті страви, цибуля не смажать. У моєму варіанті ріпчаста цибуля обсмажується і додається в салат хрустким і золотистим. Можливо це не так корисно, але про смаки не сперечаються. Вдалого приготування!

  • Оселедець - 500 грам (філе)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки (відвареної)
  • Буряк - 1 штука (відварна)
  • Майонез - За смаком
  • Яйця - 2 штуки (зварені круто)
  • Морква - 1 штука (відварна)
  • Масло рослинне - За смаком
оселедець під шубою зі смаженою цибулею - фото крок 1
Філе оселедця нарізаємо дрібними кубиками і викладаємо на дно салатниці.
оселедець під шубою зі смаженою цибулею - фото крок 2
На рослинному маслі обсмажуємо подрібнену цибулю до золотистого.
оселедець під шубою зі смаженою цибулею - фото крок 3
Викладаємо смажену цибулю на рибу. Зверху покриваємо тонким шаром майонезу. Потім викладаємо шар тертої картоплі і знову майонез. Відварену моркву очищаємо і трьом на середній тертці, викладаємо поверх майонезу.
оселедець під шубою зі смаженою цибулею - фото крок 4
Зварені яйця очищаємо і поділяємо на білки і жовтки. Трьом білки на тертці і викладаємо наступним шаром.
оселедець під шубою зі смаженою цибулею - фото крок 5
Знову змащуємо майонезом. Буряк очищаємо і трьом на тертці. Викладаємо буряк останнім шаром.
оселедець під шубою зі смаженою цибулею - фото крок 6
Прикрашаємо верхівку салату тертими жовтками і залишками яєчного білка. Перед подачею на стіл, помістіть салат в холодильник на кілька годин. Смачного!

Схожі рецепти