Оселедець під шубою зі смаженою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
У пошуках нових смакових поєднань прийшов до висновку, що в традиційний салат "оселедець під шубою" можна і потрібно додавати смажену цибулю. Інгредієнти дуже добре поєднуються між собою. Спробуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування оселедця під шубою зі смаженою цибулею. У звичному варіанті страви, цибуля не смажать. У моєму варіанті ріпчаста цибуля обсмажується і додається в салат хрустким і золотистим. Можливо це не так корисно, але про смаки не сперечаються. Вдалого приготування!
- Оселедець - 500 грам (філе)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля - 4 штуки (відвареної)
- Буряк - 1 штука (відварна)
- Майонез - За смаком
- Яйця - 2 штуки (зварені круто)
- Морква - 1 штука (відварна)
- Масло рослинне - За смаком
Філе оселедця нарізаємо дрібними кубиками і викладаємо на дно салатниці.
На рослинному маслі обсмажуємо подрібнену цибулю до золотистого.
Викладаємо смажену цибулю на рибу. Зверху покриваємо тонким шаром майонезу. Потім викладаємо шар тертої картоплі і знову майонез. Відварену моркву очищаємо і трьом на середній тертці, викладаємо поверх майонезу.
Зварені яйця очищаємо і поділяємо на білки і жовтки. Трьом білки на тертці і викладаємо наступним шаром.
Знову змащуємо майонезом. Буряк очищаємо і трьом на тертці. Викладаємо буряк останнім шаром.
Прикрашаємо верхівку салату тертими жовтками і залишками яєчного білка. Перед подачею на стіл, помістіть салат в холодильник на кілька годин. Смачного!