Cеледка під шубою зі смаженою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
На святковому столі це блюдо для багатьох є класичним і традиційним. Пропоную доповнити його невеликий родзинкою і розповім, як приготувати оселедець під шубою зі смаженою цибулею.
1. Відверто кажучи, рецепт приготування оселедця під шубою зі смаженою цибулею практично не відрізняється від класичного варіанту.
Вимийте картопля, буряк і морква. Викладіть їх в каструлю і відварити до готовності.
2. Яйця зваріть круто, остудіть і очистіть.
3. На сковороді розігрійте олію.
4. Очистіть цибулю, наріжте його дрібними кубиками. Викладіть на сковороду і обсмажте до золотистого кольору. Зніміть з вогню і остудіть.
5. Остудіть овочі, очистіть їх.
6. Окремо натріть на тертці картопля, буряк і морква.
7. Філе оселедця наріжте кубиками і викладіть на дно тарілки для подачі. Змастіть тонким шаром майонезу.
8. Зверху розподіліть рівним шаром обсмажену цибулю.
9. Картопля викладіть зверху, підсолити за смаком і змастіть майонезом.
10. Далі морква, знову-таки з сіллю і майонезом.
11. Яйця натріть на тертці і розподіліть зверху.
12. Верхнім і останнім шаром буде буряк. Вологими руками притисніть зверху, а потім змажте товстим шаром майонезу.
Надішліть тарілку в холодильник, щоб дати салату просочитися не менше 1-1.5 годин. Ось такий простий варіант, як приготувати оселедець під шубою зі смаженою цибулею.
- Оселедець слабосолона - 500 грам (філе)
- Картопля - 4 штуки
- Буряк - 1-2 штук
- Морква - 1-2 штук
- Яйце - 4-5 штук
- Цибулина - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 200 грам
- Сіль - За смаком
Вимийте картопля, буряк і морква. Викладіть їх в каструлю і відварити до готовності.
2. Яйця зваріть круто, остудіть і очистіть.
3. На сковороді розігрійте олію.
4. Очистіть цибулю, наріжте його дрібними кубиками. Викладіть на сковороду і обсмажте до золотистого кольору. Зніміть з вогню і остудіть.
5. Остудіть овочі, очистіть їх.
6. Окремо натріть на тертці картопля, буряк і морква.
7. Філе оселедця наріжте кубиками і викладіть на дно тарілки для подачі. Змастіть тонким шаром майонезу.
8. Зверху розподіліть рівним шаром обсмажену цибулю.
9. Картопля викладіть зверху, підсолити за смаком і змастіть майонезом.
10. Далі морква, знову-таки з сіллю і майонезом.
11. Яйця натріть на тертці і розподіліть зверху.
12. Верхнім і останнім шаром буде буряк. Вологими руками притисніть зверху, а потім змажте товстим шаром майонезу.
Надішліть тарілку в холодильник, щоб дати салату просочитися не менше 1-1.5 годин. Ось такий простий варіант, як приготувати оселедець під шубою зі смаженою цибулею.