Рецепт Cеледка під шубою зі смаженою цибулею фото

Cеледка під шубою зі смаженою цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Оселедець
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

На святковому столі це блюдо для багатьох є класичним і традиційним. Пропоную доповнити його невеликий родзинкою і розповім, як приготувати оселедець під шубою зі смаженою цибулею.

Опис приготування:

1. Відверто кажучи, рецепт приготування оселедця під шубою зі смаженою цибулею практично не відрізняється від класичного варіанту.

Вимийте картопля, буряк і морква. Викладіть їх в каструлю і відварити до готовності.

2. Яйця зваріть круто, остудіть і очистіть.

3. На сковороді розігрійте олію.

4. Очистіть цибулю, наріжте його дрібними кубиками. Викладіть на сковороду і обсмажте до золотистого кольору. Зніміть з вогню і остудіть.

5. Остудіть овочі, очистіть їх.

6. Окремо натріть на тертці картопля, буряк і морква.

7. Філе оселедця наріжте кубиками і викладіть на дно тарілки для подачі. Змастіть тонким шаром майонезу.

8. Зверху розподіліть рівним шаром обсмажену цибулю.

9. Картопля викладіть зверху, підсолити за смаком і змастіть майонезом.

10. Далі морква, знову-таки з сіллю і майонезом.

11. Яйця натріть на тертці і розподіліть зверху.

12. Верхнім і останнім шаром буде буряк. Вологими руками притисніть зверху, а потім змажте товстим шаром майонезу.

Надішліть тарілку в холодильник, щоб дати салату просочитися не менше 1-1.5 годин. Ось такий простий варіант, як приготувати оселедець під шубою зі смаженою цибулею.

  • Оселедець слабосолона - 500 грам (філе)
  • Картопля - 4 штуки
  • Буряк - 1-2 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Яйце - 4-5 штук
  • Цибулина - 2 штуки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 200 грам
  • Сіль - За смаком
1. Відверто кажучи, рецепт приготування оселедця під шубою зі смаженою цибулею практично не відрізняється від класичного варіанту.

Вимийте картопля, буряк і морква. Викладіть їх в каструлю і відварити до готовності.

2. Яйця зваріть круто, остудіть і очистіть.

3. На сковороді розігрійте олію.

4. Очистіть цибулю, наріжте його дрібними кубиками. Викладіть на сковороду і обсмажте до золотистого кольору. Зніміть з вогню і остудіть.

5. Остудіть овочі, очистіть їх.

6. Окремо натріть на тертці картопля, буряк і морква.

7. Філе оселедця наріжте кубиками і викладіть на дно тарілки для подачі. Змастіть тонким шаром майонезу.

8. Зверху розподіліть рівним шаром обсмажену цибулю.

9. Картопля викладіть зверху, підсолити за смаком і змастіть майонезом.

10. Далі морква, знову-таки з сіллю і майонезом.

11. Яйця натріть на тертці і розподіліть зверху.

12. Верхнім і останнім шаром буде буряк. Вологими руками притисніть зверху, а потім змажте товстим шаром майонезу.

Надішліть тарілку в холодильник, щоб дати салату просочитися не менше 1-1.5 годин. Ось такий простий варіант, як приготувати оселедець під шубою зі смаженою цибулею.

Схожі рецепти