Рецепт Галушки зі смаженою цибулею фото

Галушки зі смаженою цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Овочі, Цибуля
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Галушки

Галушки зі смаженою цибулею - просте, ситне, але дуже смачна страва! Рецептів різновидів галушок дуже багато, я пропоную приготувати їх зі смаженою цибулею.

За цим рецептом галушки подаються як окрему страву, але можна їх подати як гарнір або як доповнення до супу. Готуються галушки досить просто, а інгредієнти напевно знайдуться в будь-якому будинку. Беріть рецепт на замітку!

  • Вода - 150 мілілітрів
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки (і трохи для смаження)
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 600 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
галушки зі смаженою цибулею - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
галушки зі смаженою цибулею - фото крок 2
У глибокій мисці з'єднайте воду, яйце і масло. Додайте 0, 5 ç.l. Солі і все трохи збийте.
галушки зі смаженою цибулею - фото крок 3
Додайте сметану і соду.
галушки зі смаженою цибулею - фото крок 4
Перемішайте і частинами введіть борошно.
галушки зі смаженою цибулею - фото крок 5
Муки може піти трохи менше, ніж зазначено в рецепті. Тісто не повинно липнути до рук, консистенція приблизно як на пельмені. Накрийте тісто рушником і дайте полежати 20 хвилин.
галушки зі смаженою цибулею - фото крок 6
Отщіпніте від тесту шматок, розкачайте ковбаскою і наріжте маленькими шматочками (розмір залежить від бажаного розміру галушок).
галушки зі смаженою цибулею - фото крок 7
Відваріть галушки в підсоленій воді близько 10-15 хвилин, до повної готовності. Потім відкиньте на друшляк, щоб стекла вся зайва рідина.
галушки зі смаженою цибулею - фото крок 8
Цибуля наріжте кубиками.
галушки зі смаженою цибулею - фото крок 9
Обсмажте на олії до золотистого кольору.
галушки зі смаженою цибулею - фото крок 10
Додайте галушки і прогрійте все разом ще пару хвилин. Галушки зі смаженою цибулею готові.
галушки зі смаженою цибулею - фото крок 11
Подавайте їх зі сметаною або як доповнення до гарячих страв. Смачного!

Схожі рецепти