Галушки зі смаженою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Галушки зі смаженою цибулею - просте, ситне, але дуже смачна страва! Рецептів різновидів галушок дуже багато, я пропоную приготувати їх зі смаженою цибулею.
За цим рецептом галушки подаються як окрему страву, але можна їх подати як гарнір або як доповнення до супу. Готуються галушки досить просто, а інгредієнти напевно знайдуться в будь-якому будинку. Беріть рецепт на замітку!
- Вода - 150 мілілітрів
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки (і трохи для смаження)
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 600 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
У глибокій мисці з'єднайте воду, яйце і масло. Додайте 0, 5 ç.l. Солі і все трохи збийте.
Додайте сметану і соду.
Перемішайте і частинами введіть борошно.
Муки може піти трохи менше, ніж зазначено в рецепті. Тісто не повинно липнути до рук, консистенція приблизно як на пельмені. Накрийте тісто рушником і дайте полежати 20 хвилин.
Отщіпніте від тесту шматок, розкачайте ковбаскою і наріжте маленькими шматочками (розмір залежить від бажаного розміру галушок).
Відваріть галушки в підсоленій воді близько 10-15 хвилин, до повної готовності. Потім відкиньте на друшляк, щоб стекла вся зайва рідина.
Цибуля наріжте кубиками.
Обсмажте на олії до золотистого кольору.
Додайте галушки і прогрійте все разом ще пару хвилин. Галушки зі смаженою цибулею готові.
Подавайте їх зі сметаною або як доповнення до гарячих страв. Смачного!