Рецепт Оселедець маринована фото

Оселедець маринована
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Морква, Цибуля, Оселедець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

Готову маринованого оселедця можна без проблем купити в магазині або на ринку, але чи варто? Розповім одні з рецептів, як приготувати мариновану оселедець самостійно, в домашніх умовах.

На мою рецептом виходить рибка набагато смачніше і цікавіше, ніж покупна. Немає ніякого неприємного запаху і присмаку. Оселедець виходить кисло-солодка, з приємним ароматом спецій. Вона вже є готовим блюдом, яке при подачі прикрашають рубаним луком і зеленню, а також її можна використовувати для приготування інших страв.

  • Цукор - 2/3 склянки
  • Білий оцет - 1/2 склянки
  • Чорний перець горошком - 12 штук
  • Запашний перець горошком - 10 штук
  • Гвоздика - 10 штук
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Червона цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Лук-пориста - 0, 5 штуки
  • Оселедець малосольний - 400-500 грам
  • Лук-Schnitt повідомив AFP - 0, 5 штуки
1
У сотейник додайте цукор, оцет і влийте 1 склянка води. Надішліть каструлю на вогонь і варіть до розчинення цукрових крупинок (1-2 хвилини).
2
Зніміть сотейник з вогню, додайте запашний і чорний перець горошком, бутони гвоздики, лавровий лист, крупно нарізані цибулю-порей, Червона цибуля (1 штука) і морква. Остудіть суміш.
3
Малосольного оселедця вимочують у звичайній воді 10-12 годин. Вимочену оселедець викладіть в пакет або контейнер, залийте остиглим маринадом і залиште на 72 годину.
4
Через необхідний час дістаньте оселедець і витріть серветками, наріжте невеликими скибочками і прикрасьте дрібно рубаним червоною цибулею і цибулею-шніт.

Схожі рецепти