Рецепт Оселедцеве масло фото

Оселедцеве масло
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
ПП рецепти
На полуденок , На святковий стіл
Кількість порцій: 4-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Напевно, всі знають, який смачною може бути закуска з оселедця з маслом. Але не всі вміють її готувати. Сьогодні я покажу вам, як просто і швидко зробити пару баночок смачною закуски! дивіться!

Опис приготування:

Використовуйте оселедцеве масло для бутербродів, солоних тортів. Коли масло застигає, його можна красиво видавлювати за допомогою кондитерського мішка на крекери або шматочки хліба у вигляді зірочок. Подати на канапе або прикрасити фаршировані яйця. Розповідаю і показую, як приготувати оселедцевий масло. Хай щастить!

  • Оселедець слабосолона - 1 штука
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка (будь-яка)
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Яйце варене - 1 штука
  • Кріп свіжий - 1 пучок
оселедцеве масло - фото крок 1
Підготуйте продукти. Гірчицю я використовувала зернисту, але підійде будь-яка. Оселедець найкраще брати слабосоленую або мариновану. Приступимо.
оселедцеве масло - фото крок 2
Seledočku необхідно працювати над файлом. Зніміть з неї шкіру, видаліть голову, нутрощі, хребет. Максимально постарайтеся прибрати кістки. Porež'te файл на честь.
оселедцеве масло - фото крок 3
У чашу подрібнювача покладіть шматочки оселедця, варене яйце, вершкове масло, гірчицю, видавіть лимонний сік.
оселедцеве масло - фото крок 4
Увімкніть на пару хвилин імпульсний режим. Маса повинна бути густою і неоднорідною, шматочки оселедця повинні потрапляти.
оселедцеве масло - фото крок 5
Додайте дрібно нарізану кріп. І просто перемішайте з оселедцевим маслом.
оселедцеве масло - фото крок 6
Готове оселедцеве масло розкладіть по чистим баночках і відправте на пару годин в холодильник для застигання. Оселедцеве масло готове!

Схожі рецепти