Оселедцеве масло
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, всі знають, який смачною може бути закуска з оселедця з маслом. Але не всі вміють її готувати. Сьогодні я покажу вам, як просто і швидко зробити пару баночок смачною закуски! дивіться!
Використовуйте оселедцеве масло для бутербродів, солоних тортів. Коли масло застигає, його можна красиво видавлювати за допомогою кондитерського мішка на крекери або шматочки хліба у вигляді зірочок. Подати на канапе або прикрасити фаршировані яйця. Розповідаю і показую, як приготувати оселедцевий масло. Хай щастить!
- Оселедець слабосолона - 1 штука
- Гірчичний - 1 Чайна ложка (будь-яка)
- Вершкове масло - 200 грам
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Яйце варене - 1 штука
- Кріп свіжий - 1 пучок

Підготуйте продукти. Гірчицю я використовувала зернисту, але підійде будь-яка. Оселедець найкраще брати слабосоленую або мариновану. Приступимо.

Seledočku необхідно працювати над файлом. Зніміть з неї шкіру, видаліть голову, нутрощі, хребет. Максимально постарайтеся прибрати кістки. Porež'te файл на честь.

У чашу подрібнювача покладіть шматочки оселедця, варене яйце, вершкове масло, гірчицю, видавіть лимонний сік.

Увімкніть на пару хвилин імпульсний режим. Маса повинна бути густою і неоднорідною, шматочки оселедця повинні потрапляти.

Додайте дрібно нарізану кріп. І просто перемішайте з оселедцевим маслом.

Готове оселедцеве масло розкладіть по чистим баночках і відправте на пару годин в холодильник для застигання. Оселедцеве масло готове!