Оселедцеве масло з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 45 хв.
Оселедцеве масло приготоване в домашніх умовах - відмінна альтернатива покупним Намазка для бутербродів. Крім простого і доступного складу, закуска готується за лічені хвилини.
Опис приготування:
Щоб оселедцеве масло було без чутливих вкраплень, обов'язково окремо пробийте в блендері спочатку оселедець і морква, а після додайте олію. Не нехтуйте цим моментом!
- Оселедець слабосолона - 1 штука (велика)
- Вершкове масло - 200 грам
- Морква - 1 штука (середня)
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Очищену моркву відваріть до готовності.
Оселедець обробили на філе. Видаліть всі маленькі кісточки.
Отримане філе розріжте на шматочки і викладіть в чашу блендера.
Відварену моркву наріжте на шматочки і додайте до оселедця. Пробийте в пульсовом режимі до пасти.
До отриманої пасти додайте м'яке вершкове масло і пробийте ще раз.
Отримана маса повинна бути однорідною, без чутливих шматочків риби або моркви.
Перекладіть масло в тару.
Оселедцеве масло готове. Смачного!