Омлет зі шпинату
(покроковий рецепт з фото)
Ранковий час у мене завжди забито справами. Зібрати дітей в школу, попрасувати одяг чоловікові, та ще й всіх нагодувати. Природно, що я вибираю прості і ситні блюда, які можна зробити на раз-два.
Яйця завжди рятують в таких ситуаціях. Благо з них зробити смачну закуску дуже легко. І в цей раз я пропоную прочитати про те, як приготувати омлет зі шпинату. У цього овоча яскравий смак і красивий колір, а ще багато клітковини в складі. Але якщо його не дістати, то спробуйте іншу зелень. Сир все ідеально з'єднає.
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 60 мілілітрів
- Шпинат - 50 грам
- Моцарелла - 50 грам
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком

Для початку натріть сир на крупній тертці. Промитий шпинат дрібно наріжте.

Потім збийте разом яйця, шпинат, сіль, молоко, перець і сир.

Змастіть глибоку сковороду маслом. Влийте в неї масу. Обсмажуйте омлет 3 хвилини.

Потім переверніть його і готуйте ще 3 хвилини. Омлет готовий! приємного сніданку!