Рецепт Омлет з tryufelyami фото

Омлет з tryufelyami
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Яйця , Гриби , Трюфелі
Дієтичне харчування
На швидку руку , На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Улюблений здивував мене омлетом! Мало того, що сам факт того, що він приготував сніданок - карколомний! А тут ще й омлет з трюфелями! Довелося відпустити на всі ігри чемпіонату з футболу…

Опис приготування:

З'їла я з величезним задоволенням. А ось потім закралися різні думки. Звідки це мій улюблений-то омлети з трюфелями готувати вміє? Довелося катувати Зізнався, що знайшов рецепт в Інтернеті. Поділився. Рецепт виявився дуже простий. Ділюся і з вами. Може, побажаєте здивувати свого благовірного або благовірну. І не тільки в День Валентина.

Отже, як приготувати омлет з трюфелями?

1. У сковороді на середньо-слабкому вогні розтопіть вершкове масло.

2. Вбийте яйця в сковороду і почніть заважати.

3. Якщо яйця запікаються занадто швидко, зніміть з вогню і продовжуйте заважати"на льоту" . Не забудьте потім повернути сковороду на плиту.

4. Трюфелі очистіть і дрібно наріжте. Промийте і наріжте пір'ячко зеленої цибулі.

5. Поки яйця ще остаточно не"отверделі" , додайте вершки і шматочки трюфеля. Додати сіль, поперчіть. Солі багато не додавайте, вона може зіпсувати смак трюфеля. Перед подачею посипте омлет зеленою цибулею. Перемішайте і готово!

Омлет з tryufelyami готовий!

Подавайте з тостом і любов'ю. Смачного!

  • Яйця - 6 штук
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Жирні вершки - 2 Ст. Ложки
  • Tryufely - 1/3 штуки
  • Зелена цибуля - За смаком (для прикраси)
З'їла я з величезним задоволенням. А ось потім закралися різні думки. Звідки це мій улюблений-то омлети з трюфелями готувати вміє? Довелося катувати Зізнався, що знайшов рецепт в Інтернеті. Поділився. Рецепт виявився дуже простий. Ділюся і з вами. Може, побажаєте здивувати свого благовірного або благовірну. І не тільки в День Валентина.

Отже, як приготувати омлет з трюфелями?

1. У сковороді на середньо-слабкому вогні розтопіть вершкове масло.

2. Вбийте яйця в сковороду і почніть заважати.

3. Якщо яйця запікаються занадто швидко, зніміть з вогню і продовжуйте заважати"на льоту" . Не забудьте потім повернути сковороду на плиту.

4. Трюфелі очистіть і дрібно наріжте. Промийте і наріжте пір'ячко зеленої цибулі.

5. Поки яйця ще остаточно не"отверделі" , додайте вершки і шматочки трюфеля. Додати сіль, поперчіть. Солі багато не додавайте, вона може зіпсувати смак трюфеля. Перед подачею посипте омлет зеленою цибулею. Перемішайте і готово!

Омлет з tryufelyami готовий!

Подавайте з тостом і любов'ю. Смачного!

Схожі рецепти